Γ’ Εθνική: Υψηλές «παρουσίες» στον ξανθιώτικο ντέρμπι του Άρη Αβάτου με τον Ορφέα Ξάνθης

 

Υψηλές παρουσίες βρέθηκαν στην δεύτερη (μικρή) κερκίδα του γηπέδου της Φελώνης, που λειτουργεί και ως… vip, στην σαββατιάτικη αναμέτρηση των δύο ομάδων της Ξάνθης, του Άρη Αβάτου και του Ορφέα Ξάνθης.

Εκεί βρέθηκε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης αλλά και άλλα μέλη της διοίκησής της. Βέβαια, για τον Πανίδη ήταν μια επιστροφή στα δικά του λημέρια, αφού το συγκεκριμένο γήπεδο έχει κατασκευαστεί με δικό του προσωπικό κόστος και φροντίδα και αποτελεί ιδιοκτησία της ομάδας του, του ΑΟ Βιστωνίδας.

Επίσης, στο γήπεδο βρέθηκε ο Νίκος Κεχαγιάς, τον οποίο το ThrakiSportS έχει συλλάβει πολλές φορές να παρακολουθεί τις ομάδες της Γ’ Εθνικής όποτε βρίσκεται στην Ξάνθη και δεν έχει κάποια υποχρέωση ένα από τα αναπτυξιακά τμήματα της Ξάνθης. Την συγκεκριμένη ημέρα και οι τρεις ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15 έπαιζαν Σάββατο εντός έδρας, αλλά νωρίτερα το πρωί, οπότε είχε χρόνο να πεταχτεί και μέχρι την Φελώνη.

Δίπλα στον Κεχαγιά καθόταν και ο Μάκης Τζάτζος, μεγάλη δόξα του παρελθόντος στον ΑΟΞ, ο οποίος είχε εντοπιστεί από τον φακό του ThrakiSportS και μια εβδομάδα πριν στην Ηράκλεια Σερρών και στην δυναμική κερκίδα που είχαν δημιουργήσει εκεί στον αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής οι δεκάδες οπαδοί του, που ταξίδεψαν από την Ξάνθη.