Football League: Ο «έλεγχος» των παικτών και προπονητών από την Θράκη στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος

 

Αρκετοί ποδοσφαιριστές και προπονητές με καταγωγή από την Θράκη ή πέρασμα από ομάδες του γεωγραφικού μας διαμερίσματος συμμετέχουν με διάφορες ομάδες στο πρωτάθλημα της Football League, ας δούμε τι έγινε στην 4η αγωνιστική 18-19/11/2017.

Υπενθυμίζουμε ότι ως Θρακιώτες λογίζουμε φυσικά όσους έχουν καταγωγή από την Θράκη, όμως στο καθιερωμένο μας αφιέρωμα έχουμε συμπεριλάβει και παίκτες ή προπονητές που έχουν περάσει από ομάδες της Θράκης. Πάμε να δούμε πως συνεχίζουν στην Football League.

Τρίκαλα -ΟΦΗ 0-0

Μάνος Αποστολίδης(Τρίκαλα) : Ο Καβαλιώτης τερματοφύλακας ήταν και πάλι καλός κάτω από τα δοκάρια και κράτησε στο 0 τους επιθετικούς του ΟΦΗ.

Θανάσης Ντίνας (Τρίκαλά) : Ο Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός, αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι στην εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ.

Σωτήρης Αντωνίου (Τρίκαλα – Προπονητής): Τα Τρίκαλα μετά απο 4 αγωνιστηκές είναι στους 2 βαθμούς και αναζητούν την νίκη που θα δώσει ώθηση στην ομάδα τους. Ο γνώριμος Σωτήρης Αντωνίου στο ποδόσφαιρο της Θράκης, στερείται ενός ποιοτικού επιθετικού που θα ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα και αυτό είναι εύκολα αντιληπτό στους μέχρι τώρα αγώνες.

Δημήτρης Κομεσίδης (ΟΦΗ) : Εύκολο απόγευμα για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης που αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι στην έδρα των Τρικάλων.

Αλμπερτ Ρούσσος(ΟΦΗ) : Πήρε συμμετοχή στο παιχνίδι από το 80΄ χωρίς να καταφέρει πολλά πράγματα.

Μανώλης Παπαστεριανός (ΟΦΗ): Ο πρώην μέσος της Ξάνθης πέτυχε το πρώτο του γκολ την προηγούμενη αγωνιστική, λίγο έλειψε να ξανασκοράρει στον αγώνα με τα Τρίκαλα, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, ενώ ήταν και απροετοίμαστος στο σουτ που επιχείρησε. Καλό παιχνίδι γενικά και αγωνίστηκε για 90 λεπτά.

Νίκος Παπαδόπουλος(Προπονητής ΟΦΗ): Ο Παπαδόπουλος έχει δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα και είναι ικανή για να διεκδικήσει την επιστροφή της στα γήπεδα της Super League. Σε 4 αγώνες έχει πάρει 8 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παναχαϊκή -ΑΟ Κισσαμικός 0-0
Σπύρος Βρονταράς(Παναχαϊκή): Και πάλι βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια της Παναχαϊκής, ο πρώην τερματοφύλακας Ξάνθης και Πανθρακικού.

Γιώργος Φωτάκης(Παναχαϊκή): Ο πολύπειρος μέσος (πρώην Πανθρακικού), στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό, αγωνίστηκε για 73′ πριν δώσει την θέση του στον Αργυρόπουλο.

Ηλίας Πολιμός (Παναχαϊκή): Βασικός με την Παναχαϊκή ο Ηλίας Πολιμός όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει τον Κισσαμικό εντός έδρας (0-0).

Δημήτρης Μακρυδημήτρης (Παναχαϊκή) :Αγωνίστηκε και πάλι σε όλο τον αγώνα στην πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα της Πάτρας κόντρα στον Κισσαμικό εντός έδρας (0-0).

Γιώργος Νικολτσής (Κισσαμικός) : Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού,αγωνίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, για λόγους σκοπιμότητας με την Παναχαϊκή στην Πάτρα .

Νέστορας Γκέκας (Κισσαμικός) : Δεν ήταν στην αποστολή ο πρώην τερματοφύλακας του Πανθρακικού.για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με την Παναχαϊκή 0-0.

Μηνάς Χαλκιαδάκης (Κισσαμικός): Ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού, ήταν πάλι εκτός αποστολής για τον αγώνα της ομάδας του με την Παναχαϊκή.

Αχαρναϊκός -Βέροια 0-3 Άνευ αγώνα λόγω της αποβολής του γηπεδούχου από το πρωτάθλημα

Εργοτέλης-ΑΡΗΣ 2-3 ( Κάιπερς 14′ , Σταματάκος 23′- Ντούνης 53′ , Διαμαντόπουλος 72′ , Πλατέλλας 88′)

Χρήστος Μπάτζιος(Εργοτέλης): Βασικός και αναντικατάστατος ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού, στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον ΑΡΗ με 3-2.

Θανάσης Κυριαλάνης (Εργοτέλης): Δεν ήτταν στην αποστολή για τον αγώνα της ομάδας του με τον ΑΡΗ.

Κενάν Μπαργκάν (ΑΡΗΣ): Ο Ξανθιώτης επιθετικός, ήταν τραυματίας και εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Βαγγέλης Πλατέλλας(ΑΡΗΣ): Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης πέτυχε το 3-2 για την ομάδα του με γκολ στο 88′ από θέση οφ-σαίντ , όμως οι διαιτητής και επόπτης έδειξαν σέντρα και έτσι ο ΑΡΗΣ έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης από το Ηράκλειο.

Μουμίν Χουσεϊν (ΑΡΗΣ): Έπαιξε για 78′ στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο , όπου και αντικαταστάθηκε για λόγους τακτικής.

Νίκος Τσουμάνης(ΑΡΗΣ): Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και του Πανθρακικού, για ακόμα μια φορά ήταν εκτός αποστολής.

Πασχάλης Μελισσάς (ΑΡΗΣ-βοηθός προπονητή): 4 νίκες σε 4 παιχνίδια και ο ΑΡΗΣ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Καλό το ξεκίνημα για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης.

ΑΕ Καραισκάκης -Σπάρτη 2-1 (Χούσος 18′, Κυριακής 37′ -Ράνος 41′)

Αντώνης Ράνος (Σπάρτη): Ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης σκόραρε στο 41′ για την ομάδα του,αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 2-1 εκτός έδρας.

Βασίλης Τριανταφυλλάκος (Σπάρτη): Σε όλο τον αγώνα αγωνίστηκε ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα.

Δημήτρης Βοσνακίδης (Σπάρτη) : Ακόμα ένα γεμάτο παιχνίδι για τον Εβρίτη ποδοσφαιριστή, στην ήττα της ομάδας του στην Άρτα από την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Μπαρέττας Αργύρης ( Σπάρτη): Έγινε αλλαγή στο 73′ για λόγους τακτικής καθώς πέρασε ο Φουρτάδο για να ενισχύσει την επίθεση της Σπάρτης.

Καλλιθέα -Δόξα Δράμας 0-1 (Λίτσκας 31′)

Νίκος Μήλιος (Καλλιθέα) : Με την έναρξη του δεύτερου μέρους μπήκε στον αγώνα , αλλά η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Δόξα Δράμας.

Παντελής Ρίζογιάννης(Δόξα Δράμας) : Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος στην ενδεκάδα του Άγγελου Διγκόζη. Ακόμα μια καλή εμφάνιση για 90′ στο νικηφόρο παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Γιώργος Λίτσκας (Δόξα Δράμας) : Γκολ-νίκης για τον Αλεξανδρουπολίτη επιθετικό της Δόξας Δράμας που έπαιξε για 76΄ στην Καλλιθέα.

Σταύρος Πεταυράκης (Δόξα Δράμας): Ακόμα 90′ πρόσθεσε στην παρουσία του στην φετινή Football league ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού.

Χοσέ Μαρία Κάσες (Δόξα Δράμας): Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού, είναι τραυματίας και δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα. Όπως σας έχει ενημερώσει το Thakisports.gr , o μεσοεπιθετικός έχει μπει στο στόχαστρο της Ξάνθης.

Ντενίζ Μπαϊκαρά (Δόξα Δράμας) : Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για 90′ στην νίκη της ομάδας του στην Καλλιθέα με 1-0.

Μαρκόπουλος Κώστας (Δόξα Δράμας): Δεν σκόραρε ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού στην Καλλιθέα, παρόλο που αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι.

Παύλος Σταματόπουλος (Δόξα Δράμας) : Δεν αγωνίστηκε ο ποδοσφαιριστής από τον Έβρο, καθώς ήταν εκτός αποστολής.

Άγγελος Διγκόζης (Δόξα Δράμας-Προπονητής) : Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης τα πάει περίφημα ως προπονητής στην Δράμα και είναι μια από τις ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Απόλλων Λάρισας -Πανσερραϊκός 3-0 ( Τσιλουλής 47′, Μαυρίας 74′ , Σαχινίδης 79′)

Κώστας Τσαμούρης (Πανσερραϊκός): Βασικός και σε αυτό το παιχνίδι ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, με την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με το βαρύ 3-0.

Απόλλων Πόντου-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0 (Μπρίτο 15′, Χασομέρης 75′)

Δημήτρης Χασομέρης ( Απόλλων Πόντου): Πολύ καλό παιχνίδι για τον Κομοτηναίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέτυχε και το 2-0 για την ομάδα του.

Λεωνίδας Κυβελιδης (Απόλλων Πόντου) : Δεν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Καλαμαριά.

Δημήτρης Καλαϊτζίδης (Προπονητής Απόλλων Πόντου): Νίκη για την ομάδα του που την φέρνει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία.Σε 4 αγώνες ο Απόλλωνας έχει 8 πόντους.

Αιγινιακός -Παναιγειάλιος 1-1 ( Παπαδόπουλος 92′- Γαβριηλίδης 59′)

Λάζαρος Γκαντζολάρι(Αιγινιακός) : Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης έπαιξε για 90′ στην εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιγειάλιο.

Δημήτρης Τσερκέζος (Παναιγιάλειος ) : Έπαιξε σε όλο τον αγώνα στην εκτός έδρα ισοπαλία με τον Αιγινιακό στην Κατερίνη.

Τάσος Παπαχρήστος(Παναιγιάλειος) : Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι στην Κατερίνη, με τον Παναιγιάλειο να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Βασίλης Γαβριήλιδης (Παναιγιάλειος): Έβαλε το γκολ στο 59′ , αλλά η ομάδα του ισοφαρίστηκε στο 92′ και έχασε την ευκαιρία να φύγει με το διπλό από την Κατερίνη κόντρα στον Αιγινιακό.