Το ευχάριστο Σαββατοκύριακο του Γιώργου Μαυρίδη σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή

 

Στο κλειστό γήπεδο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος της Θράκης Γιώργος Μαυρίδης για να δει τον αγώνα του Ηρακλή με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Μαυρίδης που για περίπου 25 χρόνια έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι, όταν δεν “κατασκηνώνει” ώρες στο κλειστό Κομοτηνής να δει “μηλάκια” όπως τον πειράζουν οι ποδοσφαιρικοί φίλοι του στην πόλη, δεν χάνει ευκαιρία κάθε φορά που βρίσκεται Θεσσαλονίκη για να δει την κόρη του να παρακολουθήσει και αγώνες ομάδων της Θράκης, αλλά και του Ηρακλή σαν φίλαθλος του σε Καυτανζόγλειο, Μίκρα και Κατσάνειο.

Έτσι δεν έχασε και τώρα την ευκαιρία φορώντας μπλούζα του νταμπλούχου 2012 στο βόλει Ηρακλή να βρεθεί το Σάββατο στην Μίκρα και να δεί την νίκη του άλλοτε αυτοκράτορα στο βόλει Ηρακλή στο ται μπρεικ επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα με την επιστροφή του στην Κομοτηνή την Κυριακή έσπευσε στο ΔΑΚ και παρακολούθησε την νίκη της ΑΕ Κομοτηνής επί του Αστερα Σίνδου ολοκληρώνοντας ένα όμορφο αθλητικο Σαββατοκύριακο για τον ίδιο.