Αξιωματικός που υπηρέτησε και στην Θράκη έχασε τη ζωή του στις πλημμύρες στην Μάνδρα

 

Ανάμεσα στα θύματα που άφησε πίσω της η φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Μάνδρα βρίσκεται και ένας αξιωματικός του στρατού, ο οποίος μάλιστα υπηρέτησε και στην Ξάνθη. 

Πρόκειται για τον 48χρονο Γιώργο Πολυμερόπουλο από την Καλλιθέα, πατέρα δύο παιδιών. Ο άτυχος αξιωματικός κινούνταν με το αυτοκίνητο στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών Θηβών στην Μάνδρα όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον ορμητικό χείμαρρο. Κατάφερε να απεγκλωβισθεί από το όχημα του το οποίο τα ορμητικά νερά παρέσυραν αρκετά μέτρα. Στη συνέχεια ο 48χρονος έδωσε πραγματική μάχη για την ζωή του επιχειρώντας να κρατηθεί από μια ελιά.

Η φονική ορμή του χειμάρρου παρέσυρε όμως και τον ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον, ο άτυχος Γιώργος Πολυμερόπουλος στην προσπάθεια του να σώσει την ζωή του, πριν εκπνεύσει είχε δεχθεί πολύ σοβαρούς τραυματισμούς και αιμορραγούσε. Ο Γιώργος Πολυμερόπουλος ήταν κάτοικος της συνοικίας των Αγίων Θεοδώρων στη Θήβα και ήταν πατέρας δυο παιδιών ηλικίας 10 και 16 ετών, απόστρατος αξιωματικός.

 

Πηγή:  http://www.xanthinea.gr/