ΕΠΣ Θράκης: Σοκ και στην Ξυλαγανή με σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή

 

Γεμάτο ατυχίες φαίνεται πως ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού μετά τον τραυματισμού του Νάσου Παπαδόπολου της Ελπίδας Σαπών είχαμε και νέο σοβαρό τραυματισμό, αυτή τη φορά ποδοσφαιριστή του Ορφέα Ξυλαγανής.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι του Ορφέα Ξυλαγανής με τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων το Σάββατο και περίπου στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γιώργος Αραμπατζής χτύπησε σε μια μονομαχία που είχε, αλλά παρά το γεγονός πως τραυματίστηκε συνέχισε και ολοκλήρωσε τον αγώνα.

Μάλιστα είναι άξιο απορίας όλων πως τα κατάφερε, αφού μετά το ματς και τους πόνους που είχε του οι γιατροί στο Νοσοκομείο είδαν πως είχε σπασμένα πλευρά, κι έτσι, σύμφωνα με το rodopisports, φαίνεται πως ο μεσοεπιθετικός θα χάσει τουλάχιστον τρεις μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων, ώστε να αποθεραπευτεί και να επιστρέψει.

Αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα τραυματισμού στα γήπεδα της Ροδόπης, μετά από αυτόν του Νάσου Παπαδόπουλου, και τρίτο γενικότερα στη Θράκη αφού σοβαρά τραυματίστηκε και ο Δημήτρης Καλέτσιος της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου στον Έβρο.