LIVE η Β’ και Γ’ Εθνική: Πευκοχώρι – Ασπίδα Ξάνθης, ΑΕ Κομοτηνής – Σίνδος και Μακεδονικός – ΓΑΣ Κομοτηνή

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από το ThrakiSportS τους αγώνες Ευρώπη Πευκοχωρίου – Ασπίδα Ξάνθης από τα Μουδανιά για την Β’ Εθνική Μπάσκετ και Μακεδονικός – ΓΑΣ Κομοτηνή και ΑΕ Κομοτηνής –  Αστέρας Σίνδου για τη Γ’ Εθνική.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στους αγώνες των τριών ομάδων που εκπροσωπούν την Θράκη μας στα εθνικά πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης.

Ωρα 16:30 Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:35 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:40 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:45 Ακόμα, χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:47 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:50 Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής: Χαρίλαος Τρικούπης-Ανατόλια, Χαλκηδόνα-Μαχητές Δόξας Πεύκων, Στρατώνι-Ερμής Λαγκαδά, Φάρσαλα-Ίκαροι Σερρών Γέφυρα-Τιτάνες Παλαμά, Ευρώπη Πευκοχωρίου-Ασπίδα Ξάνθης, Ελίμεια-Καβάλα, ρεπό έχει το Αγρίνιο

Ωρα 17:02 Έναρξη αγώνα

Ωρα 17:03 Για την Ασπίδα Ξάνθης ξεκινούν οι Παπαδάκης, Γρούδος, Τσιώγκας, Κουτσογιάννης, Γκέλιος

Ωρα 17:16 Στο 6′ του αγώνα 14-7 μπροστά η Ευρώπη.

Ωρα 17:26 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου στα Μουδανιά. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Ευρώπη Πευκοχωρίου-Ασπίδα Ξάνθης 17-10

Ωρα 17:48 Τέλος ημιχρονου στα Μουδανιά. Αποτέλεσμα Ημιχρόνου: Ευρώπη Πευκοχωρίου-Ασπίδα Ξάνθης 39-20

Ωρα 17:50 Σε δεκα λεπτα ξεκινά και η Γ’ Εθνική.  Συνοπτικά το πρόγραμμα: Μαντουλίδης – Κένταυρος Καλαμαριάς, Αίας Ευόσμου – ΧΑΝΘ, ΑΕ Κομοτηνής – ΑΣ Αστέρας Σίνδου, ΓΣ Ελευθερούπολης – ΑΟ Πολύγυρου, Μακεδονικός – ΓΑΣ Κομοτηνή, Ορφέας Ν. Σκοπού – ΠΣ Ευκαρπίας, Απόλλων Καλαμαριάς – ΜΕΝΤ.

Ωρα 18:08 Καθυστερηση στα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 18:10 Έναρξη στην θεσσαλονίκη, καθυστερήση στην Κομοτηνή.

Ωρα 18:15 Τέλος τρίτου δεκαλέπτου στα Μουδανιά. Κακή εμφάνιση για την Ασπίδα. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Ευρώπη Πευκοχωρίου-Ασπίδα Ξάνθης 56-38

Ωρα 18:18 Ξεκινά ο αγώνας στην Κομοτηνή.

Ωρα 18:24 Στην Θεσσαλονίκη καλό ξεκίνημα για τον ΓΑΣ και στο 5′ είναι μπροστά 10-12.

Ωρα 18:29 Στα Μουδανιά η Ασπιδα το παλεύει και στο 34′ μειώνει 58-47 και ξαναμπαινει στο παιχνίδι παίζοντας καταπληκτική άμυνα.

Ωρα 18:30 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου στην Θεσσαλονίκη. Εντυπωσιακός ο ΓΑΣ ιδίως στο τελευταίο πεντάλεπτο. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Μακεδονικός-ΓΑΣ Κομοτηνή 10-18

Ωρα 18:37 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: ΑΕ Κομοτηνή-Αστέρας Σίνδου 14-15

Ωρα 18:4ο Στην Θεσσαλονίκη ο Μακεδονικός μειώνει μετά το καλό ξεκίνημα για τον ΓΑΣ που στο 15′ είναι μπροστά 21-22.

Ωρα 18:45 Τέλος αγώνα στα Μουδανιά. Άργησε η Ασπίδα που έδειξε μόνο στο τέλος το πραγματικό της πρόσωπο. Τελικό αποτέλεσμα: Ευρώπη Πευκοχωρίου-Ασπίδα Ξάνθης 71-59

Ωρα 18:52 Τέλος  δεύτερου δεκαλέπτου στην Θεσσαλονίκη. Εντυπωσιακός ο ΓΑΣ κρατά το προβάδισμα σε όλο το πρώτο μέρος. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Μακεδονικός-ΓΑΣ Κομοτηνή 28-30

Ωρα 19:04 Τέλος  δεύτερου δεκαλέπτου στην Κομοτηνη. Εντυπωσιακή η ΑΕΚ πέρασε μπροστά και απέκτησε προβάδισμα εννιά πόντων στο τέλος. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΕ Κομοτηνής-Αστέρας Σίνδου  34-25

Ωρα 19:07 Σας θυμίζουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:10 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:11 Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στην Θεσσαλονίκη

Ωρα 19:13 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 19:17 Ακόμα, χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:20 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:23 Ο Μακεδονικός περνά μπροστά στο 25′ με 41-40, με τον ΓΑΣ να κάνει μέχρι στιγμής μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Ώρα 19:24 Έναρξη β’ μέρους και στην Κομοτηνή

Ωρα 19:30 Τέλος τρίτου δεκαλέπτου στην Θεσσαλονίκη. Εντυπωσιακός ο ΓΑΣ ιδίως στο τελευταίο πεντάλεπτο. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Μακεδονικός-ΓΑΣ Κομοτηνή 50-48

Ωρα 19:42 Ο ΓΑΣ είναι εντυπωσιακός και προσπερνά και πάλι τον Μακεδονικό στο 35′ με 59-62.

Ωρα 19:44 Τέλος τρίτου δεκαλέπτου στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: ΑΕ Κομοτηνή-Αστέρας Σίνδου 44-38

Ωρα 19:50 Ο ΓΑΣ κρατά 2 λεπτά πριν το φινάλε με το σκορ να είναι 66-67.

Ωρα 19:57 Τέλος αγώνα στην Θεσσαλονίκη. Απίστευτο φινάλε για την ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη που με καλάθι του Σκεμπη στο τελευταίο δευτερόλεπτο έριξε “βόμβα” στην Νεάπολη! Τελικό αποτέλεσμα  Μακεδονικός-ΓΑΣ Κομοτηνή 68-69

Ώρα 20:08 Στην Κομοτηνή στο 39′ έχουμε ντερμπι με την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ 52-51.

Ώρα 20:13 Στην Κομοτηνή 10” πριν το τέλος 54-52 μπροστά η ΑΕΚ που έχει και την μπάλα.

Ωρα 20:17 Τέλος  αγώνα στην Κομοτηνή. Σημαντική νίκη – ανασα για την ΑΕΚ. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Κομοτηνής-Αστέρας Σίνδου  55-52

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας για περίπου τέσσερις ώρες. Ακολουθούν αναλυτικά ρεπορτάζ όλων των αγώνων της Θράκης…