LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – Πανιώνιος 2-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από τα Πηγάδια και το Xanthi FC Arena, μέσα από το ThrakiSportS την εξέλιξη στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της των αγώνων της Κυριακής για την 11η αγωνιστική ανάμεσα στον ΑΟΞ και τον Πανιώνιο. 

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από τα Πηγάδια για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – Πανιώνιος για την εντέκατη αγωνιστική της Super League.

Ώρα 14:00 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 14:08 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:14 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 14:18 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:22 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 14:25 Η εντεκάδα της  Ξάνθης: Ζίφκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μεχία, Κίκε Μπουλα, Φλίσκας, Γέντρισεκ, Κασαδο, Μπρίτο

Ώρα 14:32 Η εντεκάδα του Πανιωνίου: Κότνικ, Οικονομου, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Χατζισαφι, Μπανανά, Βλάχος, Σαββίδης, Μασούντ, Λάμπρου.

Ωρα 14:36 Η Ξάνθη σε αυτό το παιχνίδι επιδιώκει την πρώτη εντός έδρας νίκη της. Μετά από δέκα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα από τις οποίες τα μισά παιχνίδια ίδια στην έδρα της, δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά του τρίποντου στην έδρα της και κινδυνεύει αν δεν συμβεί αυτό ούτε σήμερα να κλείσει τον πρώτο γύρο χωρίς νίκη στην έδρα της για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ωρα 14:41 Μπορεί να μην κερδίζει εύκολα στην έδρα της φέτος η Ξάνθη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χάνει κιόλας. Για την ακρίβεια έχει τέσσερις ισοπαλίες (εκ των οποίων οι δύο με ΑΕΚ και Ολυμπιακό) και μόλις μία ήττα. Πάντως, μαζί με τον Πλατανιά η Ξάνθη είναι μέχρι στιγμής η μοναδική ομάδα της Super League που δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα ως γηπεδούχος.

Ωρα 14:45 Από την πλευρά τους, οι κυανέρυθροι θα προσπαθήσουν να φύγουν με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα μακριά από τη Νέα Σμύρνη ώστε να πλησιάσουν περαιτέρω την κορυφή της κατάταξης. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου καταγράφουν υψηλότερη συγκομιδή βαθμών εκτός παρά εντός έδρας.

Ωρα 14:49 Ο μέχρι στιγμής απολογισμός τους ως φιλοξενούμενοι είναι 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα μετά τα πέντε πρώτα χρονικά ματς. Πρόκειται για »φωτοτυπήμενο» εκτός έδρας ξεκίνημα με το αντίστοιχο της περσινής σεζόν και αν μη τι άλλο επιθυμούν το εν λόγω σερί να συνεχιστεί και στον 6ο χρονικά εκτός έδρας παιχνίδι πανηγυρίζοντας το »διπλό» στα Πηγάδια, όπως αντίστοιχα έκαναν πέρσι στη Λιβαδειά (1-4) στις 18/12/2016.

Ωρα 14:53 Στη συνολική προϊστορία μεταξύ των δύο αντιπάλων στην Ξάνθη προηγείται ο ΑΟΞ με 16 νίκες έναντι 5 του Πανιωνίου ενώ 7 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.

Ωρα 14:57 Αναμφισβήτητα, όπως σημειώνουν τα panionianea, πρόκειται για την χειρότερη εκτός έδρας προϊστορία που εμφανίζουν οι Νεοσμυρνιώτες συγκριτικά με όλες τις επαρχιακές ομάδες της χώρας τις οποίες έχουν αντιμετωπίσει τουλάχιστον 6 φορές (ΟΦΗ, Λάρισα, Παναχαϊκή, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανσερραϊκός, Βέροια, Εργοτέλης κλπ).

Ωρα 15:00 Με περίπου 1.500 άτομα συνολικά στο γήπεδο, έχουμε την είσοδο των ομάδων και των διαιτητών. Την αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Αρετόπουλος, αλλά πρώτα θα έχουνε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των καταιγίδων στην Αθήνα.

1′ Εναρξη του αγώνα

4′  Πρώτη υποψία ευκαιρίας για την Ξάνθη. Σουτ του Μπρίτο από το ημικύκλιο της περιοχής, μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου.

6′ Μακρινό ψηλοκρεμαστό Σπιριντόνοβιτς που είδε εκτός θέσης τον Ζίβκοβιτς και προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ανησύχησε λίγο την εξέδρα αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

11′ Κίτρινη κάρτα στον Μπρίτο.

12′ Αλλαγή αναγκαστική για την Ξάνθη μετά από δυο λεπτά διακοπής. Στην θέση του Μπρίτο περνά ο Ρότσε και ενώ ο Πανιώνιος έχει κερδίσει ένα φάουλ, σαν κοντινό κόρνερ, από δεξιά. O Μπρίτο έλαβε και κίτρινη κάρτα επειδή καθυστέρησε να βγει.

15′ Κίτρινη κάρτα στον Βαλεντίνο Βλάχο για φάουλ που έκανε ενώ ο Κίκε πήρε την μπάλα από τη μια εστία και την κατέβαζε μόνος του στην άλλη. Η εκτέλεση δεν απέφερε κάτι καλό για την Ξάνθη.

20′ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο αλλά το σουτ του Μασουντ πέφτει και διώχνει ο Ζίβκοβιτς.

23′  Γκοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Γέντριτσεκ ο σκόρερ, βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας, πλάσαρε σστά στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα του Πανιωνίου που προσπάθησε να διώξει αλλά τελικά την είδε να καυταλήγει στα δίχτυα του. ΑΟ Ξάνθη – Πανιώνιος 1-0

27′  Κίτρινη κάρτα στον Μεσούντ για χτύπημα εκτός φάσης που ξεσήκωσε την κερκίδα, κυρίως όμως έκανε έξαλλο τον Γιάννη Παπαδημητρίου.

29′ Κίτρινη κάρτα στον Σαββίδη του Πανιωνίου, πολλές κάρτες από τον Αρετόπουλο που έχει χάσει λίγο τον έλεγχο του παιχνιδιού.

33′  Μακρινό σουτ του Σπιριντονοβιτς περνά άουτ και δεν ανησυχεί τελικά τον γκολκίπερ της Ξάνθης.

36′  Απίστευτη χαμένη ευκαιρία από τον Γέντρισεκ βγήκε τετατετ με τον γκολκίπερ του Πανιωνίου αλλά πλάσαρε επάνω του. Μπαλιά του Λουσέρο που εκμεταλλεύθηκε λάθος των φιλοξενούμενων στον χώρο της μεσαίας γραμμής και έκλεψε την μπάλα, αλλά το έχασε ο Γέντρισεκ.

40′ Φάουλ στον χώρο μεταξύ κέντρου και περιοχής της Ξάνθης από τον Κίκε που είδε και την κάρτα από τον Αρετόπουλο. Εκτελέστηκε το φάουλ χωρίς αποτέλεσμα, δείχνει οφσάιντ ο βοηθός.

44′ Αποβολή του Κώστα Τσαλίκη που πετάχτηκε όπως και ο υπόλοιπος πάγκος στον επόπτη για υπόδειξη οφσάιντ σε φάση που ο Ντε Λούκας έβγαινε τετατέτ αλλά καθυστερημένα σήκωσε σημαιάκι για να δείξει τον Γέντρισεκ που είναι συζητήσιμο αν επηρέαζε ή όχι την φάση. Σε έξαλλη κατάσταση, προσπαθούν να τον  ηρεμήσουν οι επίσης έξαλλοι νωρίτερα με την διαιτησία Γιάννης Παπαδημητρίου και στην συνέχεια ο Άρης Πιαλόγλου.

45′ Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις

45+2′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΑΟ Ξάνθη – Πανιώνιος 1-0

Ώρα 15:52 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:55 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 15:58 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:01 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

46′ Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου με αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Σαραμαντάς στη θέση του Μασούντ.

57′ Κίτρινη κάρτα στον Μπαξεβανίδη. Πολλές κίτρινες στο ματς.

65′  Γκοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Με τον Ερικ Γεντρισεκ η Ξάνθη διπλασιάζει τα τέρματά της και ο σκόρερ το πανηγυρίζει έξαλλα. Ξάνθη – Πανιώνιος 2-0

68′ Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Μέσα ο Γλυνός, έξω ο Μασούρας.

78′  Αλλαγή για την Ξάνθη. Μέσα ο Πέτρος Ορφανίδης, βγαίνει ο Κίκε Μπουλα.

79′  Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Έξω ο Λάζαρος Λάμπρου και μέσα ο Κέβιν Ταποκο.

80′  Εχει παγώσει ο ρυθμός ενώ μπαίνουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και η Ξάνθη δείχνει να κρατά σφιχτά το πρώτο της εντός έδρας τρίποντο φέτος.

84′  Κόκκινη κάρτα στον Βαγγέλη Οικονόμου.

85′ Αλλαγή για την Ξάνθη, ο Μελιόπουλος μπαίνει και βγαίνει ο Λουσέρο.

90′ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων, παρά την διαφαινόμενη ήττα τραγουδούν οι 30 οπαδοί του Πανιωνίου, αλλά και αυτοί της Ξάνθης από την άλλη πλευρά.

90+3′ Τέλος του αγώνα στα Πηγάδια. Η Ξάνθη επιτυγχάνει στην 11η αγωνιστική την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Super League, κερδίζοντας με 2-0 καθαρά τον Πανιώνιο. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ Ξάνθη – Πανιώνιος 2-0