Γ’ Εθνική: Επεισόδιο του Μπάμπη Χατζημεστή με οπαδό του Άρη Αβάτου

 

Ένα φραστικό επεισόδιο που είχε ο Μπάμπης Χατζημεστής με οπαδό του Άρη Αβάτου στην εξέδρα, ο οποίος στο τέλος της αναμέτρησης των δυο ομάδων της Ξάνθης για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής θεώρησε σκόπιμο να βρίσει τον ισχυρό άνδρα του Ορφέα, αμαύρωσε την πολύ καλή ατμόσφαιρα μεταξύ παικτών, παραγόντων και φίλων των δύο ομάδων.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής απευθύνθηκε στον φίλαθλο σε έντονο ύφος και του είπε να κατέβει κάτω και να πει τις ίδιες ύβρεις μόνος και μπροστά του (φωτο από το σχετικό επεισόδιο), με τον Γιάννη και τον Ηλία Κοτόπουλο να σπεύδουν να τον ηρεμήσουν καταδικάζοντας την μεμονωμένη συμπεριφορά του οπαδού τους. Αργά το βράδυ ο Ορφέας Ξάνθης εξέδωσε και ανακοίνωση.

Σε αυτήν παραδέχεται την ανωτερότητα και την δίκαιη νίκη των γηπεδούχων, αλλά καταδικάζει και τις μεμονωμένες συμπεριφορές ζητώντας να γίνει προσπάθεια από όλους να εκλείψουν. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μπάμπη Χατζημεστή έχει ως εξής:

«Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς κάποιος κερδίζει και κάποιος χανει. Σήμερα η ομαδα του Άρη Αβατου στάθηκε καλύτερα και κέρδισε δίκαια. Συγχαρητήρια στον Άρη Αβατου, θέλω όμως να πω ότι είναι κρίμα στην προσπάθεια πού κάνετε να την χαλάνε κάποια άτομα»