Γ’ Εθνική: Εντός έδρας Διδυμότειχο και Δόξα Προσκυνητών, στην Χρυσούπολη η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της έβδομης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμά του για τον Α’ Όμιλο.

Μετά την νίκη του Άρη Αβάτου στο Ξανθιώτικο ντερμπι με τον Ορφέα Ξάνθης που το φέρνει έστω προσωρινά στην δεύτερη θέση, οι υπόλοιπες τρεις ομάδες από την Θράκη έχουν δύσκολες και κρίσιμες αποστολές. Το Διδυμότειχο υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου Δράμας, η Δόξα Προσκυνητών την ντεφορμέ Ελπίδα Σκουτάρεως Σερρών και η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ταξιδέυει στην Χρυσούπολη όπου θα αντιμετωπίσει τον Νέστο του Σάββα Καρυπίδη.

Ξεκινώντας από το παιχνίδι του Διδυμοτείχου με τον Ξηροπόταμο, η ομάδα της ΑΕΔ του Κρίστο Τελκίνσκι που έχει 11 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση μετά και το παιχνίδι του Αβατου με τον Ορφέα, θέλει την νίκη ώστε να παραμείνει στην πρώτη δυάδα, αλλά και να ξεφύγει και από την ζώνη του υποβιβασμού όσο γίνεται περισσότερο, αφού απέχει την στιγμή αυτή μόλις 3 βαθμούς πάνω από αυτήν σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα όπου ο οποιοδήποτε μπορέι να κερδίσει τον άλλο. Ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου βρίσκεται προτελευταίος με μόλις 4 βαθμούς και ταξιδέυει στον Έβρο με στόχο βαθμό ή βαθμούς ώστε να πλησιάσει τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτόν. Θυμηθείτε την αποστολή της ΑΕ Διδυμοτείχου για αυτό το παιχνίδι με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης η Δόξα Προσκυνητών (5 βαθμοί) που βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού προερχόμενη από την καλή εμφάνιση στην Καβαλα έχει δύσκολη αποστολή αφού αντιμετωπίζει την Ελπίδα Σκουτάρεως (9 βαθμοί) που δεν δέιχνει τόσο δυνατή όσο την παρουσίαζαν στην αρχή του πρωταθλήματος. Έτσι τα παιδιά του Νίκου Μπαχαρίδη ελπίζουν οτι μπορούν να κάνουν την μινι έκπληξη και να παρουν βαθμό ή βαθμούς απέναντι στους Σερραίους που θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά τα άτυχα αποτελέσματα του Νοεμβρίου. Θυμηθείτε την αποστολή της Δόξας Προσκυνητών με ένα κλικ ΕΔΩ.

Τέλος, η ουραγός Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (2 βαθμοί) έχει δύσκολη αποστολή στην Χρυσούπολη με τον Νέστο (10 βαθμοί) που άλλαξε προπονητή και την περασμένη εβδομάδα με τον Σάββα Καρυπίδη στον πάγκο πήρε μεγάλη νικη επί του πρωτοπόρου Παραλιμνίου και θέλει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας τρίποντο ώστε να πλησιάσει στην κορυφή την γειτονική Καβάλα που αντιμετωπίζει στο γειτονικό ντέρμπιστο Οφρύνιο τον Αετό. Η ομάδα του Ζόραν Στοίνοβιτς είναι το αουτσάιντερ της συνάντησης ώστόο δεν έχει τίποτα να χάσει στην Χρυσούπολη και έχοντας αδικήσει βαθμολογικά τον εαυτό της με βάση τις εμφανίσεις της θα παλέψει για την έκπληξη. Θυμηθείτε την αποστολή της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής: Άρης Αβάτου – Ορφέας Ξάνθης 1-0 (Σάββατο),Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Απόλλων Παραλιμνίου – Μ. Αλέξανδρος Καρπερής, Αετός Ορφανού – Καβάλα, Δόξα Προσκυνητών – Ελπίδα Σκουτάρεως, ΑΕ Διδυμοτείχου – Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου

Όλοι οι αγώνες των ομάδων της Θράκης θα έχουν απευθείας κάλυψη λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ