Το Budo Festival επιστρέφει και φέτος στην Κομοτηνή παρουσία και του Άγη Βεσεξίδη

 

Η γιορτή των πολεμικών τεχνών που έγινε θεσμός στην Κομοτηνή είναι και πάλι εδώ! Σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης σύσσωμοι οι σύλλογοι πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων της Κομοτηνής διοργανώνουν το 5ο Budo Festival με συμμετέχοντες από την Κομοτηνή, την Ξυλαγανή, τα Αμάραντα, τον Βόλο, την Αλεξανδρούπολη, τη Νάουσα, την Αλεξάνδρεια, το Νευροκόπι.

Το Budo Festival όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μας υπόσχεται ένα εξαίσιο θέαμα πολεμικών τεχνών με πολλές εκπλήξεις. Στη διοργάνωση συμμετέχουν ως επίσημοι καλεσμένοι δυο ομάδες από την εκπομπή “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, προπονητές εθνικών ομάδων και δάσκαλοι με πολυετή εμπειρία. Επίσης μια ξεχωριστή επίδειξη έχει ετοιμάσει η ομάδα ΜΑΚΟΤΟ αποκλειστικά για το Budo Festival.

Το φεστιβάλ διοργανώνει η Άπω Ανατολή Κομοτηνής με συλλόγους από Κομοτηνή υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής. Στην είσοδο του γυμναστηρίου -αντί εισιτηρίου- μπορείτε να προσφέρετε ένα λίτρο λάδι για τη συμμετοχή σας στο Santa Run που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό!