Super League: Στην τελική ευθεία ενόψει Πανιωνίου η Ξάνθη

 

Την τελική ευθεία της προετοιμασίας της διανύει η Ξάνθη, δύο μέρες πριν το 6ο φετινό εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Κυριακή (15:00, LIVE ThrakiSportS).

Η Ξανθιώτικη ομάδα έδωσε συνέχεια στις προπονήσεις της με πρωινές ασκήσεις την Παρασκευή με τον Μίλαν Ράσταβατς και τους συνεργάτες του να καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανιώνιο για την 11η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Το τεχνικό επιτελείο μετά την ομιλία του ζήτησε αποτελεσματικότητα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στις ασκήσεις τακτικής που κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης.

Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης ο προπονητής χώρισε σε υποομάδες τους παίκτες και στη συνέχεια δούλεψε μαζί τους στην τακτική προσέγγιση της ομάδας. Επέστρεψε στη Ξάνθη και ενσωματώθηκε κανονικα στις προπονήσεις ο Αλφρέδο Μεχία, ενώ εκτός από τον Κυριακάτικο ματς είναι ο Χρήστος Λισγάρας και τρέχει μήπως προλάβει να είναι έστω στην αποστολή ο Κασά Καμαρά.