Super League: Περνάει από «ακτίνες» την πορεία του Χοσέ Μαρία Κάσες η Ξάνθη

 

Όλο το φετινό καλοκαίρι φλέρταρε με την Δόξα Δράμας για την επιστροφή του στην Ελλάδα και την Β’ Εθνική και τελικά αν και πέρασε από 40 κύμματα, η μεταγραφή ολοκληρώθηκε, φαίνεται όμως πως οι εμφανίσεις του έχουν ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον των αθνρώπων της Ξάνθης.

Η Ξάνθη είναι γνωστό πως έχει την τάση να επενδύει σε παίκτες από την δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία, πόσω μάλλον όταν αυτοί οι παίκτες ξεχωρίζουν με τις ομάδες τους.

Μια τέτοια περίπτωση ήταν πέρυσι αυτή του Κίκε Μπούλα που ήταν εκ των πρωταγωνιστών με τον Κισσαμικό, αλλά και πρόπερσι ο Κασά Καμαρά με τον  Εργοτέλη που πλέον έχουν κερδίσει θέση βασικού με την Θρακιώτικη ομάδα και ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις τους.

Έτσι φέτος στο μικροσκόπιο του Γιάννη Παπαδημητρίου και του τεχνικού τιμ της Ξάνθης φαίνεται πως έχει μπει για άλλη μια φορά ένας παίκτης από ομάδα της Β’ Εθνικής, μόνο που αυτή τη φορά ο συγκεκριμένος παίκτης έχει βιογραφικό στην… Θράκη.

Ο λόγος για τον ιδιαίτερα αγαπητό στην Κομοτηνή και άλλοτε παίκτη του Πανθρακικού, Χοσέ Μαρία Κάσες, που σύμφωνα με το marca-sl.gr έχει μπει στην λίστα του ΑΟΞ, και ξεχωρίζει με την Δόξα Δράμας, στην οποία μεταγράφηκε το καλοκαίρι ως ελεύθερος, έχοντας πετύχει 2 γκολ στα πρώτα τρία του παιχνίδια.