Η Νικολέτα από τις Φέρες που είδε τον αγώνα του γιου της από το… αυτοκίνητο και πανηγύρισε κορνάροντας το γκολ που πέτυχε

 

Ο Γιάννης Μπόρας ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της Θράκης Φερών με την Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Με το που επετεύχθη το γκολ, πανηγύρισαν οι περίπου 50 φίλαθλοι που βρίσκονταν στην κερκίδα αλλά και μια… ξεχωριστή οπαδός, που είχε μείνει στον χώρο του πάρκινγκ των αυτοκινήτων, η οποία άρχισε να κορνάρει.

Είχε κάθε λόγο, αφού επρόκειτο για τη μητέρα του σκόρερ Νικολέτα, η οποία είχε μείνει μέσα στο αυτοκίνητο και έβλεπε από εκεί το καμάρι της στον επίσημο αγώνα που έδινε με την ομάδα της Θράκης.

«Από τρίτη δημοτικού στα γήπεδα τρέχουμε», είπε χαμογελώντας στο ThrakiSportS, καθώς ο Γιάννης είναι ο μοναχογιός της και έχει ως το αγόρι της οικογένειας υπό την «προστασία» του και τις δύο αδερφές του.

Η υπερήφανη μαμά παρακολούθησε από τη θέση του συνοδηγού μέσα από το αυτοκίνητο και αυτόν τον αγώνα, όπως συνηθίζει άλλωστε από τα χρόνια που ήταν μικρό παιδάκι μέχρι και σήμερα, που είναι κοτζαμάν έφηβος.

Άλλωστε μάνα είναι μόνο μία και η αγάπη της δεν γνωρίζει όρια…