Γ’ Εθνική: Άλλη μια εβδομάδα εκτός ο Μαυρόπουλος που χάνει το ντέρμπι του Ορφέα Ξάνθης με τον Άρη Αβάτου

 

Το ερχόμενο Σάββατο ο Ορφέας Ξάνθης αντιμετωπίζει τυπικά εκτός έδρας τον Άρη Αβάτου για το Ξανθιώτικο «ντέρμπι» της Γ’ Εθνικής, όμως στο συγκεκριμένο ματς θα λείπει ένας κινητήριος μοχλός του Μπάμπη Χατζημεστή, αφού ο Λάζαρος Μαυρόπουλος έχει τεθεί και αυτή την εβδομάδα «νοκ άουτ».

Συγκεκριμένα λόγω της εγχείρισης στην οποία υπεβλήθη στο μάτι του την περασμένη εβδομάδα ο Λάζαρος Μαυρόπουλος έχαε το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας με τον Ξηροπόταμο, όμως φαίνεται πως χάνει και του «ντέρμπι» του Σαββάτου ανάμεσα στις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική.

Μπορεί να επανέρχεται σιγά – σιγά, όμως το σίγουρο είναι πως στον Ορφέα δε θέλουν να ρισκάρουν κι έτσι όλα δείχνουν πως ο κεντρικός μέσος θα μείνει εκτός για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα, ώστε στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας να είναι πλήρως έτοιμος και να βοηθήσει στο 100% των δυνατοτήτων του την ομάδα του.

Όσον αφορά τώρα την προετοιμασία του Ορφέα για το Σαββατιάτικο ματς, ο Μπάμπης Χατζημεστής και ο Παναγιώτης Καμαράκης είδαν και σήμερα όλους τους υπόλοιπους παίκτες τους να προπονούνται κανονικά και να είναι πανέτοιμοι για το ματς, με μοναδική εξαίρεση τον Λάζαρο, και τον έτερο τραυματία, τον πορτιέρο Θόδωρο Αθανασίου.