ΕΠΣ Θράκης: Πρόκριση με χατ τρικ Σαμαρά για την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου επί του ΠΑΟΚ Κομοτηνής

 

Την νίκη που χρειαζόταν για ψυχολογικούς λόγους αλλά και την για την προκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου για τα προημιτελικά πήρε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής που ήθελε βαθμό ή βαθμούς και ταυτόχρονα νίκη του Πανθρακικού επί του Σώστη στον άλλο αγώνα του Ομίλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι σύμφωνα με το rodopisports ο ΠΑΟΚ άντεξε δέκα λεπτά και μάλιστα είχε δυο καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Κορωνάκη.  Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Σαμαράς, που επανήλθε μετά την απουσία του για το πρωτάθλημα και πέτυχε μέσα σε ένα σαρανταπεντάλεπτο τρία γκολ. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τέρμα του Αλεξακούδη που έκανε το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Το υπόλοιπο του παιχνιδιού ήταν μια τυπική διαδικασία με την ομάδα της Δόξας να χάνει πάρα πολλές ευκαιρίες, με τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ Χρόνη εκτός από τις αποκρούσεις του να απομακρύνει και το πέναλτι του Παγώνη.

ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Ισαακίδης): Χρόνης, Τριανταφυλλίδης, Μουμίν Μερκ, Αλεξίου, Χουσεϊν Ανούλ, Θεοδωρίδης (78΄Μερτ), Μολά Μουσταφά (46΄Παγκοζίδης), Κύρατζης, Χατζίδης (61΄Λιόντος), Κελεσίδης, Καλλιανίδης

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Στοϊνοβιτς): Κορωνάκης, Ηλιόπουλος, Τσορτανίδης, Αλεξακούδης, Πλασταράς, Κούτρας, Ανδρέου, Μουρατίδης (46΄Παρασκευόπουλος), Σαμαράς (46΄Πανουργιάς), Κρασώνης (50΄Ανυφαντάκης), Παγώνης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΚΤΩ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ