ΕΠΣ Έβρου: Πρόκριση της Θράκης Φερών επί της μαχητικής Ένωσης Λυκόφης Κορνοφωλιάς

 

Με το μυαλό στο ντέρμπι κορυφής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης η Θράκη Φερών πέρασε στην επόμενη φάση επικρατώντας με 2-1 της Ένωσης Λυκόφης Κορνοφωλιάς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 1-0 με κεφαλιά ψαράκι του Γιάννη Μπόρα στο 18′ από σέντρα του Μαυρομάτη. Οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση για το 2-0 αλλα ο πορτιέρο Καραμπατσας που τραυματίστηκε στο τέλος του ημιχρόνου ήταν σε καλή μέρα.

Στην επανάληψη κόντρα στην εξέλιξη του αγώνα η Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς κατάφερε να ισοφαρίσει με την πάρα πολύ καλή κεφαλιά του Ράλλη, που νίκησε τον Γκαιδαρτζάκη κάνοντας το 1-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και μετά λίγο η Θράκη απάντησε με τον Σιδηρόπουλο που έκανε το τελικό 2-1, αφού στο τέλος ο προπονητής Λαμπίδης έκανε αρκετές αλλαγές.

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ: Γκαιδαρτζάκης, Κολγκέγκα (45′ Μπάμπιτς), Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάκιος, Ινδος (Μπακιρτζόπουλος), Μπόρας, Πολίδης, Παγωνίδης (κατσίκας), Ντόλας, Τσιπλάκης (Σιδηρόπουλος)

ΕΝΩΣΗ ΛΥΚΟΦΗΣ ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣ: Καραμπατσας, Μπαλάτσιος, Ματθαιουδάκης, Ατματζίδης, Ολντου, Μαλλιώρας, Δεμιράκος, Μπαδιανούδης, Μόκαλης, Κατιούδης, Ράλλης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ