ΕΠΣ Έβρου: Καθαρή επικράτηση του Ορέστη Ορεστιάδας επί της Νέας Βύσσας για την Δ’ Φάση του Κυπέλλου

 

Ο Ορέστης Ορεστιάδας το απόγευμα της Τετάρτης υποδέχθηκε στην έδρα του τον Ακρίτα Νέας Βύσσας για τη Δ’ Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου και με μία καθαρή νίκη με διαφορά τριών τερμάτων πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, αφού ο προπονητής τους Χρήστος Χρηστούδης ήθελε να δώσει χρόνο σε περισσότερα και νεαρότερα παιδιά στο θεσμό του Κυπέλλου, αλλά παρ’όλα αυτά κατάφεραν να έχουν όχι μόνο την κατοχή, αλλά και τις περισσότερες φάσεις του αγώνα, φτάνοντας έτσι στο τελικό 3-0 επί του Ακρίτα Νέας Βύσσας που τους έδωσε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Όπως σημειώνει το radioevros, πρώτη σημαντική φάση της αναμέτρησης ήταν και το γκολ, αφού στο 20′ ο Δροσίδης έβγαλε την κάθετη στο Ζέλεφ, ο οποίος έκανε το σουτ από αριστερά εντός περιοχής για να ανοίξει το σκορ της αναμέτρησης και να βάλει μπροστά τον Ορέστη. Στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες δεν ήταν, πολλές και πέρα από το γκολ, η τελευταία καλή τελική έγινε στο 38′ με τον Βλάχο να κάνει μια σέντρα, αλλά τον Καρασμανάκη να μην πιάνει καλά το σουτ κι έτσι να μπλοκάρει ο αντίπαλος κίπερ.

Στην επανάληψη, όμως, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασιμένοι να κλειδώσουν τη νίκη και απείλησαν αρχικά στο 50′ όταν μετά από ένα κόρνερ ο Κόκκινος βρέθηκε αμαρκάριστος στη καρδιά της περιοχής του Ακρίτα, όμως το σουτ του απέκρουσε και πάλι ο Φιλιππίδης. Στο 63′ ο Δαρβούδης βρήκε τον Ζέλεφ που έπιασε μια κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Ό,τι δεν κατάφερε στο 63′, το κατάφερε πέντε λεπτά μετά ο Ζέλεφ, που με ένα εξαιρετικά σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα λίγο κάτω από τη συμβολή των δοκών για να γράψει το 2-0. Το τελικά 3-0 διαμορφώθηκε στο 73ο λεπτό, από τον έτερο Βούλγαρο του Ορέστη όταν εκμεταλλεύθηκε μια σέντρα του Βλάχο και μετά την κεφαλιά του Ζέλεφ που τράνταξε το δοκάρι, αυτός πήρε την κεφαλιά εκ νέου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Χρήστος Χρηστούδης):  Ζλατάνης, Κοτζά, Πετρόπουλος, Δροσίδης (50′ Τσιτσκάρης), Κόκκινος, Ζότεφ, Δαρβούδης (78΄Τζουμακίδης), Καρασμανάκης, Βλάχος, Ζέλεφ, Μπαλάκης(62′ Οικονόμου)

ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ (Γιάννης Αθανασιάδης): Φιλιππίδης, Κασκανέτας, Ναζίρης, Παντσίδης, Παπαδόπουλος, Μίγκας (40′ Βλασίδης), Παπαζήσης (70΄Πεχλιβανίδης),Τοπούζης, Σιγρέκης, Κουρτίδης (58′ Δράκος), Στεφανόπουλος

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ