Βασικός ομιλητής σε εκδήλωση της Ροδίων Άθλησις ο Άκης Ζήκος

 

Με βασικό ομιλητή τον Άκη Ζήκο η Ροδίων Άθλησις διοργανώνει το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία» την θεματική συνάντηση Αθλητική Παιδεία έχοντας σημαντικές ενότητες όπως Εκπαίδευση και αθλητισμός, Ρόλος προπονητή-παιδαγωγού και Γονέας ως θεατής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Άκης Ζήκος παρουσιάζεται ως παλαίμαχος παίκτης της Μονακό και της ΑΕΚ, όχι και της Ξάνθης, καθώς φυσικά και με την ιδιότητά του ως επικεφαλής των Ακαδημιών της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της Ροδίων Άθλησις:

Μια ξεχωριστή θεματική συνάντηση διοργανώνει το αθλητικό κέντρο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στη αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» με κύριο ομιλητή τον κ. Άκη Ζήκο.

Ο καταξιωμένος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της ΜΟΝΑΚΟ, έχει αναλάβει την διεύθυνση του αθλητικού τομέα των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων “Νέα Γενιά Ζηρίδη”. Στον τομέα αυτό εκπονείται ένα νέο πρόγραμμα υποτροφιών για όλα τα αθλήματα.

Με αφορμή το παραπάνω πρόγραμμα, ο κ. Ζήκος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» καθώς επίσης και να πραγματοποιήσει μια συνάντηση με τη διεύθυνση του αθλητικού κέντρου και των εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» .

Τόσο η εμπειρία όσο και η τεχνογνωσία του κ. Ζήκου στο συγκεκριμένο τομέα αλλά και η έμφαση την οποία δίνουν όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι στην «Αθλητική Παιδεία» των μελών τους μας έδωσε το έναυσμα να διοργανώσουμε τη συγκεκριμένη συνάντηση με θέματα όπως: Εκπαίδευση και αθλητισμός, Γονέας ως θεατής, Ρόλος προπονητή-παιδαγωγού κ.α.

Στη συνάντηση μπορούν να παρευρεθούν παράγοντες, προπονητές, γονείς αλλά και μικροί αθλητές ανεξαρτήτως αθλήματος. Επιθυμία του κ. Ζήκου είναι να υπάρξει διάλογος με το κοινό για θέματα Αθλητικής παιδείας – συμπεριφοράς και όχι μόνο.

Είναι ιδιαίτερη χαρά που άτομα με το αθλητικό ήθος του κ. Ζήκου μας κάνουν την τιμή να ταξιδέψουν στη Ρόδο και γι’ αυτό τον λόγο θέλουμε να το μοιραστούμε με όλους τους ανθρώπους του αθλητικού χώρου.

Τέλος, όσα σωματεία επιθυμούν να παρευρεθούν οργανωμένα με τα τμήματα τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον διευθυντή του αθλητικού κέντρου κ. Τριχιά στο 2241001400 εσωτ. 8 καθημερινά 14:00-21:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here