Είδε Ιμπαγάσα, Αμανατίδη, Καραταΐδη και πήρε δώρο φανέλα του Ολυμπιακού ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής

 

Την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας-Κομοτηνής επισκέφτηκαν το πρωί της Τρίτης ορισμένα από τα πιο επίλεκτα μέλη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Η αντιπροσωπεία της Ακαδημίας ήταν στην Κομοτηνή για το “Scouting Camp” που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Fair Play και είχε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας-Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στην διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν πολλά σημαντικά θέματα.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε με χαρά τον Διευθυντή της Ακαδημίας Κούλη Καραταϊδη, τον Γενικό Αρχηγό της Κ20 Αριελ Ιμπαγάσα, τον Διευθυντή Σχολών κ. Νάνο, τον Επικεφαλή Scouting κ. Αμανατίδη, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Τοπολιάτη και τους προπονητές κ. Πάντο, Κοψαχείλη και Σκαλτσά.

Θέμα συζήτησης ήταν το ποδόσφαιρο αλλά και η εκπαίδευση των νέων με τον Σεβασμιώτατο να τονίζει ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη από στόχους και πρότυπα και ότι οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι προπονητές τους έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Κούλης Καραταϊδης δώρισε στον Μητροπολίτη Παντελεήμων την επίσημη φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας ενώ ο Σεβασμιώτατος έδωσε σ’ όλους από ένα ημερολόγιο της Μητρόπολης.

Στη συνάντηση παρέστησαν φυσικά και οι υπεύθυνοι της Σχολής του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή Νίκος Βασιλειάδης και Φώτης Κωνσταντινίδης. Η αναμνηστική φωτογραφία είναι από αυτήν την συνάντηση.