Super League: Παρουσιάστηκε ο Ρόκα από την διοίκηση και έκανε την πρώτη προπόνηση ως τεχνικός του Πλατανιά

 

Ο Μάνουελ Ρόκα είναι και επίσημα προπονητής του Πλατανιά  και τη Δευτέρα (13/11) έκανε τη πρώτη του προπόνηση με την ομάδα των Χανίων γνωρίζοντας και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ισπανός μετά την παρουσίαση του από τον πρόεδρο της ομάδας Μανώλη Μαθιουλάκη μίλησε στους παίκτες της ομάδας και μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθηση ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία θα επιτευχθεί. Παράλληλα ζήτησε σκληρή δουλειά από όλους.

Στην πρώτη του προπόνηση, ο Ρόκα έδωσε έμφαση στις ασκήσεις κατοχής με στόχο την αλλαγή από επίθεση σε άμυνα.

Ο Κρος έκανε ατομικό πρόγραμμα, περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους. Ο Βάντερσον ακολούθησε το πρόγραμμα σε πιο συντηρητικό ρυθμό, ενώ ατομικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει μέχρι και την Τρίτη και ο Κοροβέσης.

«Έχω ξαναπεράσει από άλλες τέσσερις ομάδες που είχαν βρεθεί σε παρόμοια θέση και κινδύνευσαν με υποβιβασμό. Με όλες καταφέραμε να σωθούμε. Πρέπει να διορθώσουμε την κατάσταση και είναι στο χέρι σας να τα καταφέρουμε. Πιστεύω σ’ εσάς και αυτό που θέλω να είναι να δείξετε ψυχή και να έχετε αυτοπεποίθηση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να το πιστέψετε. Είμαι εδώ για να διορθώσουμε την κατάσταση», είπε ο Ρόκα.