Στην Ξάνθη ο Αλέξης Τσίπρας – Δεν τον άφηναν οι κάτοικοι να φύγει από το Εράσμιο

 

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την Ξάνθη και λίγο πριν φύγει, μερικοί κάτοικοι του Ερασμίου σταμάτησαν το όχημα του Πρωθυπουργού και του ζήτησαν να συνομιλήσει λίγη ώρα μαζί τους.

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε να σταματήσει και μίλησε με τις γυναίκες του χωριού, οι οποίες του πρόσφεραν λουλούδια και φωτογραφήθηκαν μαζί του ενώ τον οδήγησαν μέσα σε ένα σπίτι για να συναντήσει έναν 90χρόνο που ζήτησε να τον δει, και δεν μπορούσε να περπατήσει για να το καταφέρει.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε και στα Θερμοκήπια των εταιριών Πλαστικά Θράκης και Έλλαστρον στο Εράσμιο και την μονάδα των Πλαστικών στο Μαγικό, συνοδευόμενος από τους Υπουργούς Ανάπτυξης Γ. Σταθάκη, Εργασίας Ε. Αχτσιόγλου, ΕΣΠΑ Α. Χαρίτση, τους τοπικούς βουλευτές, κυβερνητικά στελέχη και άλλους παράγοντες ενώ σε όλες τις μονάδες τον ξενάγησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Κώστας Χαλιορής.

Η επίσκεψη στα Πλαστικά, όπως ανέφεραν και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα συμβολισμό καθώς πρόκειται για μια εταιρία που στα χρόνια των μνημονίων παραμένει πρότυπο σε ζητήματα επενδύσεων και εργασιακών σχέσεων.

Δείτε περισσότερα και φωτογραφίες στο xanthi2.gr με ένα κλικ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here