Γ’ Εθνική: Με προεδρική παρουσία η εξέδρα της ΑΕ Διδυμοτείχου στο Σιδηρόκαστρο για το ματς με το Σκούταρι

 

Η ΑΕ Διδυμοτείχου νίκησε με 2-0 μέσα στο Εθνικό Στάδιο Σιδηροκάστρου την Ελπίδα Σκουτάρεως και πήρε έτσι μια άτυπη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό της από την σερραϊκή ομάδα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Αυτό ήταν ίσως το πιο μακρινό ταξίδι που έχει να κάνει η ΑΕΔ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά ακόμα και σε αυτό είχε την παρουσία κόσμου στην εξέδρα, η οποία είναι αλήθεια ότι δεν γέμισε από τους ντόπιους αλλά είχε τουλάχιστον 20 Εβρίτες.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν μάλιστα στην εξέδρα ήταν και ο πρόεδρος της ομάδας του Διδυμοτείχου Νίκος Τσουλκανάκης που πήρε το αυτοκίνητο και ταξίδεψε παρέα με τη σύζυγό του, φίλους και στελέχη της ΑΕΔ για ν α βρεθεί κοντά στην ομάδα.

Ο Τσουλκανάκης έδειχνε από την αρχή εμπιστοσύνη στους παίκτες της ομάδας του και με όσους φιλάθλους συζητούσε, εξέφραζε την αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι το Σκούταρι είναι από τα φαβορί του ομίλου.

Με αγωνία παρακολούθησε όρθιος στο μεγαλύτερο διάστημα την αναμέτρηση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και φυσικά πανηγύρισε μαζί με τους υπόλοιπους φίλους της ΑΕΔ τα γκολ του Θάνου και του Εμρέ, που ανέβασαν την εκπρόσωπο του Έβρου στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.