Football League: Ο «έλεγχος» των παικτών και προπονητών από την Θράκη στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος

 

Αρκετοί ποδοσφαιριστές και προπονητές με καταγωγή από την Θράκη ή πέρασμα από ομάδες του γεωγραφικού μας διαμερίσματος συμμετέχουν με διάφορες ομάδες στο πρωτάθλημα της Football League, ας δούμε τι έγινε στην 3η αγωνιστική 11-12/11/2017.

Υπενθυμίζουμε ότι ως Θρακιώτες λογίζουμε φυσικά όσους έχουν καταγωγή από την Θράκη, όμως στο καθιερωμένο μας αφιέρωμα έχουμε συμπεριλάβει και παίκτες ή προπονητές που έχουν περάσει από ομάδες της Θράκης. Πάμε να δούμε πως συνεχίζουν στην Football League.

Δόξα Δράμας –Τρίκαλα 0-0
Σταύρος Πεταυράκης (Δόξα Δράμας): Έπαιξε σε όλο τον αγώνα με τα Τρίκαλα, όπου η ομάδα του έμεινε στο 0-0.

Παντελής Ριζογιάννης (Δόξα Δράμας) : Ακόμα ένα εννενηντάλεπτο για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης , που δεν έχει χάσει λεπτό στους 3 πρώτους αγώνες με την Δόξα Δράμα

Χοσέ Μαρία Κάσες (Δόξα Δράμας) : Αντικαταστάθηκε στο 34’ στον αγώνα με τα Τρίκαλα και αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τρικέφαλο, και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν μπορέσει να παίξει την 4η αγωνιστική στην Καλλιθέα.

Ντενίζ Μπαϊκαρά(Δόξα Δράμας) :Αγωνίστηκε για 69’ πριν δώσει την θέση του στον Τσούτση.

Κώστας Μαρκόπουλος (Δόξα Δράμας) : Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού , αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα απέναντι στα Τρίκαλα στο εντός έδρας 0-0.

Γιώργος Λιτσκάς(Δόξα Δράμας): Πήρε την θέση του σκόρερ Αντώνη Πετρόπουλου στο 80’ της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα .

Παύλος Σταματόπουλος (Δόξα Δράμας): Δεν αγωνίστηκε.

Άγγελος Διγκόζης (Προπονητής Δόξα Δράμας): Αήττητος είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, βλέποντας την ομάδα του να έχει 7 πόντους στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Στερήθηκε τις υπηρεσίες του Γουνδουλάκη και του Κάσες και η ομάδα του έδειξε πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι.

Μάνος Αποστολίδης ( Τρίκαλα) : Κράτησε στο 0 τους επιθετικούς της ομάδας της Δόξα Δράμας στο εκτός έδρας παιχνίδι.
Θανάσης Ντίνας (Τρίκαλα) : Μπήκε στο 58’ στην θέση του Τσίπρα, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του στο να πετύχει κάποιο τέρμα.

Σωτήρης Αντωνίου (Προπονητής Τρικάλων): Επιτέλους βαθμό για τον προπονητή των Τρικάλων σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Από εδώ και στο εξής η ομάδα των Τρικάλων θα διεκδικήσει την άνοδο, καθώς διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ.

Κισσαμικός-Αχαρναϊκός 4-1 (Ξυδάς 15’,72’, Γκινί 34’, Ντάγκρας 52’ (πέν.)-40’ Τζανετός
Γιώργος Νικολτσής (Κισσαμικός) : Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού, δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στον Αχαρναϊκό, μένοντας στον πάγκο.

Νέστορας Γκέκας(Κισσαμικός) : Δεν ήταν στην αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον Αχαρναϊκό (4-1).Πρώην τερματοφύλακας του Πανθρακικού.

Μηνάς Χαλκιαδάκης(Κισσαμικός): Ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού, ήταν πάλι εκτός αποστολής για τον αγώνα της ομάδας του με τον Αχαρναϊκό.

Μπεκατώρος Αλέξανδρος(Αχαρναϊκός) : Δεν ήταν στην αποστολή ο πρώην μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού, για τον αγώνα με τον Κισσαμικό.

Παναχαϊκή-Εργοτέλης 2-1 (Στεργίδης 1’, Μωρα¨ϊτης 78΄- Καϊπερς 25’)

Σπύρος Βρονταράς (Παναχαϊκή): Το πρώτο του τέρμα δέχθηκε για φέτος ο πρώην τερματοφύλακας Ξάνθης και Πανθρακικού, όμως η ομάδα του πήρε ένα ακόμα τρίποντο και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Γιώργος Φωτάκης(Παναχαϊκή): Ακόμα 90 λεπτά πρόσθεσε ο πολύπειρος μέσος (πρώην Πανθρακικού), στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Ηλίας Πολιμός (Παναχαϊκή): Ολόκληρο τον αγώνα αγωνίστηκε ο επιθετικός της Παναχαϊκής στην νίκη με 2-1 επί του Εργοτέλη.

Δημήτρης Μακρυδημήτρης (Παναχαϊκή) : Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα στην εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Εργοτέλη.

Χρήστος Μπάτζιος ( Εργοτέλης) : Αγωνίστηκε σε όλο το 90΄ ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, έχοντας πολύ καλή απόδοση, όμως η ομάδα του ηττήθηκε από την πρωτη στην βαθμολογία, Παναχαϊκή.

Θανάσης Κυριαλάνης( Εργοτέλης) : Δεν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με την Παναχαϊκή , στην ήττα της ομάδας του με 2-1.

Αρης –Καλλιθέα 2-0 ( Διαμαντόπουλός 41’,77’)
Βαγγέλης Πλατέλλας (ΑΡΗΣ) : Αγωνίστηκε για 87’ στον εντός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα, όπου ο ΑΡΗΣ πανηγύρισε το τρίτο του τρίποντο στην Football League.

Μουμίν Χουσεϊν (ΑΡΗΣ): Σταθερή αξία για τον ΑΡΗ ο θρακιώτης μεσος , έπαιξε άλλα 90΄.

Νίκος Τσουμάνης (ΑΡΗΣ): Ο πρώην παίκτης Ξάνθης και Πανθρακικού, δεν ήταν στην αποστολή στον νικηφόρο εντός έδρας αγώνα του ΑΡΗ με την Καλλιθέα.

Πασχάλης Μελισσάς (ΑΡΗΣ) : Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν βοηθός προπονητή στον ΑΡΗ, έχει πανηγυρίσει 3 νίκες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος

Νίκος Μήλιος (Καλλιθέα): Έγινε αλλαγή στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου για την Καλλιθέα,στο πρώτο μέρος δεν είχε ενεργό ρόλο για την ομάδα της Καλλιθέας.

Σπάρτη- Απόλλων Λάρισας 2-0 (Τριανταφυλλάκος 56’ (πεν.), Ράνος 64’ (πεν.))
Βασίλης Τριανταφυλλάκος (Σπάρτη): Επαιξε σε όλο τον αγώνα και ευστόχησε στο πρώτο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του , απέναντι στον Απόλλων Λάρισας.

Αντώνης Ράνος (Σπάρτη): Ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με την ομάδα του απέναντι στον Απόλλων Λάρισας και ευστόχησε στο 64’ από την άσπρη βούλα για το τελικό 2-0.

Αργύρης Μπαρρέτας (Σπάρτη): Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης άφησε την θέση του στο 70’ στον Παναγιώτου.

Δημήτρης Βοσνακίδης (Σπάρτη) : Ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι με τον Απόλλων Λάρισας πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη της ομάδας του για φέτος.

Πανσερραϊκός- Απόλλων Πόντου 3-3 (Γκούρτσας 36’ , Δούμτσιος 57΄, Παππουτσογιαννόπουλος 62’- Βεργώνης 59’, 84’ , Μπρίτο 55’ (πέν.) )
Κώστας Τσαμούρης (Πανσερραϊκός): Έπαιξε σε όλο τον αγώνα στην εντός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με τον Απόλλων Πόντου.

Δημήτρης Χασομέρης (Απόλλων Πόντου): Ο Κομοτηναϊος ποδοσφαιριστής έπαιξε για 46’ στον αγώνα στις Σέρρες, και παραχώρησε την θέση του στον Κυβελίδη.

Λεωνίδας Κυβελίδης (Απόλλων Πόντου): Μπήκε στο 46’ στην θέση του Χασομέρη στην εκτός έδρας ισοπαλια με 3-3 στις Σέρρες.

Δημήτρης Καλαϊτζίδης (Προπονητής Απόλλων Πόντου) : Ισοπαλία για τον Απόλλων Πόντου που έχει 5 βαθμούς σε 3 αγώνες και παραμένει αήττητος.

ΟΦΗ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 6-0 (Παπαστεριανός 7’ , Χαντί 20’,75’, Αρμίτσε 42’,44’, Μάνος 85’)

Δημήτρης Κομεσίδης (ΟΦΗ) : Εύκολο απόγευμα για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης που αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι στην άνετη νίκη της ομάδας του.

Αλμπερτ Ρούσσος(ΟΦΗ) : Είδε το παιχνίδι από τον πάγκο ως αναπληρωματικός, και δεν αγωνίστηκε καθόλου στην νίκη επί του Αιγινιακού.

Μανώλης Παπαστεριανός(ΟΦΗ): Ο πρώην μέσος της Ξάνθης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον ΟΦΗ , στην δεύτερη συμμετοχή του με την ομάδα

Νίκος Παπαδόπουλος (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΦΗ): Εκπληκτική μέρα για τον ΟΦΗ ο οποίος δείχνει ότι φέτος θα τα δώσει όλα για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Η δουλειά του Νίκου Παπαδόπουλου φαίνεται στην Κρήτη.

Λάζαρος Γκατζολάρι (Αιγινιακός) : Ο πρώην μέσος της Ξάνθης έπαιξε και πάλι σε όλο τον αγώνα στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από την ΟΦΗ στην Κρήτη.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναιγιάλειος 1-0 ( Ποζατζίδης 72’)

Δημήτρης Τσερκέζος (Παναιγιάλειος) : Έπαιξε για 84’ στην Καρδίτσα όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 1-0.

Τάσος Παπαχρήστος (Παναιγιάλειος) : Έπαιξε για όλο το παιχνίδι, η ομάδα του όμως ηττήθηκε στην Καρδίτσα με 1-0.

Βασίλης Γαβριηλίδης (Παναιγιάλειος): Ήταν στον πάγκο της ομάδας του, αλλά δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.