«Χαιρέτησε» συμπαίκτες σε Άβατο και πρώην συμπαίκτες σε Καρπερή πριν αναχωρήσει για… Θήβα ο Κυριάκος Κελεσιάδης

 

Ένας ιδιαίτερος αγώνας ήταν για τον Κυριάκο Κελεσιάδη το παιχνίδι του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής με τον Άρη Αβάτου που έγινε στο γήπεδο της Ηρακλειας Σερρών για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός του Άρη Αβάτου μπορεί να μην αγωνίστηκε διότι την επομένη του αγώνα παρουσιάστηκε στην Θήβα, όπου ως πυροβολικαριος θα υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, αλλά βρέθηκε αντίπαλος και με την πρωην ομάδα του με την οποία πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Σερρών.

Όπως ήταν επόμενο βρέθηκε αρκετούς πρωην συμπαίκτες τους και εκτός από τα δικά τους μίλησαν και για το αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Παλιούρας.

Ο Κελεσιάδης που τελείωσε λογιστική στις Σέρρες αγωνίστηκε εκτός του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής και στον ΑΟ Χρυσού, ενώ ήταν διεθνής για 4 παιχνίδια με την Εθνική Νέων με προπονητές τους Σεμερτζίδη, Παχατουρίδη και Βόκολο.

Έχει αγωνιστεί ακόμα στην ομάδα Νέων της Ξάνθης, στον Εργοτέλη, στον ΠΑΟΚ Κρουσσώνα, στην Τσέχικη Ζενίτ Τσέσλαβ, στην Κύμη (Γ’ Εθνική) και στην Μπέρυ στην Γ’ Εθνική Αγγλίας. Πλέον θα λείψει από τις προσεχείς υποχρεώσεις του Άρη Αβάτου, καθώς ήδη παρουσιάστηκε στην Θήβα και μέχρι να ολοκληρωθεί η βασική εκπαίδευση και πιθανότατα να πάρει μετάθεση για την Θράκη, θα απουσιάσει από προπονήσεις και αγώνες της ομάδας.