ΕΠΣ Έβρου: Ντούμπλαρε τις φετινές νίκες επί του Άρδα Καστανεων ο Ορέστης Ορεστιάδας

 

Τις νίκες του επί του Άρδα Καστανεών διπλασίασε ο Ορέστης Ορεστιάδας σε αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής για την 5η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, αφού οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στο Κύπελλο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού φέρνοντας το ματς στα μέτρα τους, κάτι στο οποίο βοήθησε και το γρήγορο γκολ πριν την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου του αγώνα με τον Θ. Ρουσσίδη που έφυγε στο 13′ στην πλάτη της άμυνας του Άρδα εκμεταλλευόμενος λάθος των γηπεδούχων και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το γκολ σημειώθηκε την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Οτέμπερης βρισκόταν  εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού πριν τελικά γίνει μερικά λεπτά μετά αναγκαστική αλλαγή και στην θέση του περάσει ο Παρασκευάς.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο διαμορφώθηκε το 0-2 και μάλιστα με αυτογκόλ. Ο Ζότεφ στο 40ο λεπτό εκτέλεσε  πολύ ωραία φάουλ από αριστερά γεμίζοντας με φάλτσο και δύναμη προς την εστία του Άρδα, ο Γουγουλιάς παρενέβη στην πορεία της μπάλας  προσπαθώντας  να διώξει αλλά τελικά έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του.

Έτσι η ομάδα του Χρηστούδη στο δεύτερο ημίχρονο απλά διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ  κρατώντας δυνάμεις  για τον αγώνα κυπέλλου που θα παίζει την Τετάρτη. Στα αρνητικά ωστόσο του παιχνιδιού, το γεγονός ότι οι τρεις από τις τέσσερις αλλαγές που έγιναν ήταν αναγκαστικές (Οτέμπερης στο 19′,  Ρουσσίδης στο 80′ και Δαρβούδης στο 90+1′), αλλά χωρίς να έχουν κάτι σοβαρό τελικά, όπως επισημαίνει στο εκτενές ρεπορτάζ του για το radioevros ο Δημήτρης Μηλίκας (από όπου αντλήθηκαν στοιχεία αλλά και η φωτογραφία του παρόντος άρθρου).

Στον αντίποδα ο Άρδας δεν ήταν καλός δημιουργικά και απείλησε μόνο μετά από εμπνεύσεις των Καπετανίδη, Νάκου και Παγωνίδη ενώ είχε και κάποιες απουσίες (Μπακιρτζής, Τσιρούδης) με αποτέλεσμα να μην έχει το βάθος πάγκου που θα ήθελε ο Μυλωνάς για να κυνηγήσει το παιχνίδι. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Άρδα που έφυγε πρόσφατα από την ζωή.

Για ακόμα μια φορά ο Σουβαράς ήταν πολύ καλός και διαχειρίστηκε σωστά ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν ήταν εύκολο ! Χωρίς πρόβλημα και οι βοηθοί του Διαμαντής και Τερζόπουλος!

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Παναγιώτης Μυλωνάς): Ντινούδης, Τσοντζόρας, Καλογερόπουλος (45′ Κασπαρίδης), Χαρισιάδης, Γουγουλιάς, Χατζηαγοράστου (67′ Τζιρατούδης), Αλμπανίδης (53΄Μάτσιος), Νάκου, Τζιαφερίδης (65΄Νικολαΐδης), Καπετανίδης, Παγωνίδης
ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Χρήστος Χρηστούδης): Γαλλής, Πετρόπουλος, Ρουσσίδης, Οικονόμου, Δροσίδης, Ντινούδης, Δαρβούδης (91΄Μπαλάκης), Ζότεφ, Ζέλεφ (67΄Κόκκινος), Οτέμπερης (19΄Παρασκευάς), Ρουσσίδης Αθ. (80΄Καρασμανάκης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ