Ψήφος εμπιστοσύνης από τον Βασίλη Τοροσίδη στον ομοσπονδιακό προπονητή Μίχαελ Σκίμπε

 

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Βασίλης Τοροσίδης στον ομοσπονδιακό προπονητή Μίχαελ Σκίμπε, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς με την Κροατία.

Μάλιστα ο Τοροσίδης αποκάλυψε ότι έχει ερωτηθεί σχετικά από την διοίκηση της ΕΠΟ ως αρχηγός και έχει εκφράσει τη γνώμη του, που φυσικά μόνο τυχαία δεν είναι και μετράει πολύ.

«Εύχομαι να μείνει ο προπονητής, το έχω πει και στη διοίκηση ότι πρέπει να του δοθεί ακόμα μία ευκαιρία. Αυτός ήρθε και μας ένωσε. Με το ίδιο πρόσωπο, θα πάμε σίγουρα στο Ευρωπαϊκό. Είπαμε τη γνώμη μας αλλά δεν αποφασίζουμε εμείς», είπε ο Τόρο.

«Με τον Σκίμπε γίναμε οικογένεια, μιλήσαμε τότε στην Αυστραλία και γίναμε ομάδα. Έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τους 19 βαθμούς που πήραμε. Σίγουρα έκανε λάθη, όπως κάναμε και εμείς. Κυρίως την προηγούμενη Πέμπτη στην Κροατία. Φταίνε όλοι, πρώτα οι παίκτες και μετά αυτός. Τώρα αν θα μείνει είχε ζήτημα δικό του και της ομοσπονδίας», σχολίασε από την πλευρά του και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Από την πλευρά του πάντως και ο Σκίμπε είπε ότι νομίζει πως θα μείνει και μετά το καλοκαίρι, στις ερωτήσεις που δέχθηκε επίμονα από τους δημοσιογράφους.