Γ’ Εθνική: «Τρένο» η ΑΕ Διδυμοτείχου! Τρίποντο δυάδας απέναντι στο Σκούταρι μέσα στο Σιδηρόκαστρο

 

Το μεσημέρι της Κυριακής στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, αναμετρήθηκαν στο Σιδηρόκαστρο οι δύο φετινές ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, η ΑΕ Διδυμοτείχου και η Ελπίδα Σκουτάρεως, με την ομάδα του Έβρου να είναι καλύτερη και να φεύγει από τις Σέρρες με ένα πολύ μεγάλο «διπλό».

Η ομάδα του Κρίστοφ Τελκίνσκι είχε μπει από νωρίς πολύ καλά στο παιχνίδι και μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης είχε ήδη δύο σουτ με τον Γιαννόπουλο και τον Εμρέ, αλλά και τρία κόρνερ. Η Ελπίδα ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι στη συνέχεια και έκανε με τη σειρά της μερικές καλές ευκαιρίες. Στην επανάληψη η ΑΕ Διδυμοτείχου ήταν αποφασισμένη πως θα έφευγε με το τρίποντο στις βαλίτσες της και το κατάφερε χάρη στα τέρματα του Θάνου και του Εμρέ.

Όπως ήταν αναμενόμενη η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στην ομάδα του Διδυμοτείχου, αν και άργησε λίγο δεδομένου του ρυθμού του ματς. Στο 37′ ο Μεμέτ Εμρέ επιχείρησε από πλάγια θέση να κάνει μια σέντρα σουτ, με τη μπάλα να φεύγει όμως για πολύ λίγο άουτ, με την Ελπίδα να προσπαθεί και να καταφέρνει να απαντήσει λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με μια πολύ καλή διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Νέστωρας Στεφανίδης έκανε ένα σουτ με τον Συριτούδη να αποκρούει εντυπωσιακά και να κρατά το 0-0, και στην επαναφορά ο Κώστας Καπετάνος δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αφού αυτή έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη η ΑΕ Διδυμοτείχου ήταν αυτή που εξαρχής έλεγχε το ρυθμό του αγώνα, και κατάφερε στο 73′ με τον Θάνο να πιάνει ένα σουτ και να νικά τον Καστανιώτη, να πάρει κεφάλι στο σκορ. Δεν άργησε πολύ, όταν τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά το Μεμέτ Εμρέ με νέο δικό του ωραίο σουτ να νικήσει και πάλι τον αντίπαλο κίπερ και γράφοντας το 0-2 για την ομάδα του να κλειδώσει την νίκη και το πολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσαλουχίδης από το Κιλκίς. Πλέον η ΑΕ Διδυμοτείχου από την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, έρχεται στην έδρα της για ένα σημαντικό παιχνίδι την προσεχή Κυριακή πριν το υποχρεωτικό ρεπό που έχει την 8η αγωνιστική.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Καστανιώτης, Ταχματζίδης, Παπαβασιλείου, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Νικολίτσας, Ζυγκερίδης, Κεχαγιάς, Στεφανίδης Ν., Καπετάνος, Στεφανίδης Δ.
ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Συριτούδης Κ., Θάνος, Καζαλάς, Κουρδάκης, Χρίστεφ, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Παταλιάκας, Γιαννόπουλος, Ιντζές.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ