ΕΠΣ Θράκης: Προσήλθε στο γήπεδο παρά την απειλή απόσυρσης και αγωνίζεται κανονικά η ΠΑΕ Ποντίων (+photos)

 

Κανονικά κατέβηκε και μάλιστα με την κανονική «απαγορευμένη» εμφάνιση η ΠΑΕ Ποντίων στο παιχνίδι με τον Πόντο Κομοτηνής, αφού ωστόσο επειδή η έτερη Ποντιακή ομάδα της Ροδόπης φοράει επίσης κίτρινη εμφάνιση, η ομάδα του Θρυλορίου ως γηπεδούχος, όπως έκανε και τις άλλες φορές, αναγκάστηκε να αγωνιστεί με την παλιά μαύρη στολή της.

Συνεπώς ο αγώνας διεξάγεται κανονικά, όπως και εκείνος της περασμένης εβδομάδας με αποτέλεσμα για ακόμα μια εβδομάδα η ΠΑΕ Ποντίων να γλιτώνει τον τρίτο  μηδενισμό στο πρωτάθλημα που θα σήμαινε και την αποβολή του από αυτό – εκρεμουσών βέβαια των εφέσεων που έχουν κατατεθεί στην ΕΠΟ και εκδικάζονται αυτήν την περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση της ΠΑΕ Ποντίων είχε πάρει την ομόφωνη όπως οριζόταν απόφαση να αποσύρει την ομάδα εάν δεν εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της.

Και παρόλο που η Επιτροπή Εφέσεων στην εκδίκαση της Πέμπτης δεσμεύθηκε για άμεση έκδοση απόφασης, τελικά δεν προχώρησε σε κάτι τέτοιο αλλά ζήτησε περισσότερο χρόνο, καλώντας ως μάρτυρες τους διαιτητές και ζητώντας από ΕΠΟ και ΕΠΣ Θράκης να προσκομιστούν έγγραφα που να υποδεικνύουν ότι δεν εγκρίθηκε η συγκεκριμένη φανέλα και γιατί.

Προφανώς εν αναμονή των εξελίξεων αυτών και δεδομένης της εκκρεμοδικίας, στην ΠΑΕ Ποντίων ανέτρεψαν την προηγούμενή τους απόφαση και κατέβηκαν κανονικά να αγωνιστούν με τον Πόντο Κομοτηνής. Μάλιστα κατέβηκαν με την «απαγορευμένη φορεσιά» και δεν φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα με αυτό, με την διαφορά ότι φορούσε κίτρινα και ο Πόντος με αποτέλεσμα να χρειαστεί τελικά η μαύρη εμφάνιση.