Super League: Πρώτη ήττα για τους έφηβους της Ξάνθης στη Θεσσαλονίκη

 

Μετά από εφτά αγώνες, όπου οι έφηβοι του ΑΟΞ είχαν απολογισμό έξι νίκες και μια ισοπαλία, το μεσημέρι του Σαββάτου γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη με 3-1.

Οι έφηβοι της Ξάνθης βρέθηκαν πίσω στο σκορ και ισοφάρισαν με το γκολ του Νεκτάριου Κοτόπουλου, όμως έπαιζαν από το 30′ με παίκτη λιγότερο, λόγω του γεγονότος πως ο Κώστας Θυμιάνης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη του ρέφερι και αποβλήθηκε.

Προσπάθησαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, όμως τελικά η ομάδα του ΠΑΟΚ βρήκε τρόπο και παραβίασε στο 80′ και στις καθυστερήσεις του αγώνα την εστία της Θρακιώτικης ομάδας και πήρε τη νίκη με 3-1.

Αυτή είναι η πρώτη βαθμολογική απώλεια για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή που πλέον νιώθει την Κ17 του ΠΑΟΚ σε απόσταση αναπνοής, αν και έχει έναν αγώνα λιγότερο από τους Θεσσαλονικείς.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Μπεδρελής): Τασίδης, Γκατζόγιας (65′ Τσιεγγελίδης), Λεωντσάκος, Θυμιάνης, Ισμέτ (55′ λ.τρ. Κιούπης), Πασσαλής, Μανίσογλου (85′ Κωστεράλλης), Γράβας, Κοτόπουλος, Τσιλιγγίρης (75′ Τσιτσεκίδης), Κακουλίδης (46′ Ποδάρας).