Αισιοδοξία για επιστροφή Τοροσίδη στο αρχικό σχήμα της Εθνικής για την ρεβάνς με την Κροατία

 

Η Εθνική Ομάδα επέστρεψε το μεσημέρι της Παρασκευής από το Ζάγκρεμπ και το απόγευμα προπονήθηκε, προετοιμαζόμενη πλέον για τη ρεβάνς με την Κροατία την Κυριακή.

Όσοι διεθνείς έπαιξαν στο Ζάγκρεμπ δεν μετείχαν στο πρόγραμμα της ομάδας και παρέμειναν στο ξενοδοχείο. Δύο εξ αυτών μάλιστα, οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Ανδρέας Σάμαρης έκαναν θεραπεία, με τον δεύτερο να έχει κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο λόγω χτυπήματος που δέχθηκε στο ματς της Πέμπτης.

Αντιθέτως, αισιοδοξία υπάρχει στις τάξεις του τεχνικού και ιατρικού τιμ ότι ο Βασίλης Τοροσίδης θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Καραϊσκάκη, ώστε να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Όπως επίσης στην αρχική ενδεκάδα θα βρίσκεται σίγουρα και ο Κώστας Μανωλάς μετά την τιμωρία του.

Επιπλέον, αλλαγές αναμένονται και σε άλλες θέσεις από τον Σκίμπε, με τον Ζέκα να επιστρέφει πιθανότατα στη μεσαία γραμμή και τους Χριστοδουλόπουλο και Μπακασέτα να διεκδικούν μια θέση. Στο αριστερό άκρο της άμυνας Τζαβέλλας και Σταφυλίδης μάχονται για μία θέση, με τον άσο της Αλάνιασπορ να έχει μικρό προβάδισμα.

Όπως προαναφέρθηκε, στην μεσαία γραμμή και ειδικότερα στις θέσεις των εξτρέμ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» στην δεξιά πλευρά, ενώ οι Δημήτρης Πέλκας και Τάσος Μπακασέτας είναι οι επικρατέστεροι να βρεθούν στην αριστερή πτέρυγα.

Ο Ζέκα θα μετατοπιστεί στον άξονα του κέντρου εκεί όπου είναι ακόμα ανοικτό το ποιος θα συνεπικουρεί μαζί του, με τους Τζιόλη, Ταχτσίδη και Σάμαρη να είναι τα φαβορί, χωρίς πάντως να αποκλείεται η μεγάλη έκπληξη με την παρουσία του Κουρμπέλη.

Τέλος, αμετάβλητο αναμένεται να μείνει το επιθετικό δίδυμο, όπου οι Φορτούνης και Μήτρογλου θα αποτελούν την αιχμή του δόρατος για την «γαλανόλευκη», με τον μέσο του Ολυμπιακού να κινείται πίσω από τον στράικερ της Μαρσέιγ.