ΕΠΣ Θράκης: Αντικαταστάθηκε ο Κουμπαράκης από τον κυριακάτικο αγώνα της ΠΑΕ Ποντίων

 

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης φαίνεται πως μετά τις εξελίξεις που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες στο θέμα της ΠΑΕ Ποντίων, προέβη σε αντικατάσταση του Στέφανου Κουμπαράκη από το Κυριακάτικο ματς της ομάδας του Θρυλορίου.

Όπως έδειχναν οι ορισμοί της Παρασκευής αρχικά το παιχνίδι της ΠΑΕ Ποντίων με τον Πόντο Κομοτηνής που είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής είχε οριστεί να διευθύνει ο Στέφανος Κουμπαράκης, όμως τελικά η Επιτροπή Διαιτησίας το Σάββατο τον αντικατέστησε με τον διαιτητή Χαρίτση που θα σφύριζε τον αγώνα μεταξύ του ΑΟ Μύστακα και της Ένωσης Ασωμάτων.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι επίσημα γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης προέβη σε αυτή την αλλαγή, όμως το πιθανότερο σενάριο είναι πως λόγω της κλήσης ως μάρτυρα του Στέφανου Κουμπαράκη από την Επιτροπή Εφέσεων για το παιχνίδι ανάμεσα στην ΠΑΕ Ποντίων και την Αναγέννηση Παγουρίων, ήταν η αιτία αυτής της αντικατάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ΠΑΕ Ποντίων εφόσον εμφανιστεί με την επετειακή της φανέλα, θα κινδυνεύσει με τρίτο μηδενισμό και αποβολή από το πρωτάθλημα και ενώ εκκρεμούν οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Αλλά πιο πριν, θα πρέπει να δούμε τι θα κάνει η ίδια η ΠΑΕ Ποντίων, καθώς την περασμένη εβδομάδα εστάλη έγγραφο στον πρόεδρο της ΕΠΟ με το οποίο ενημέρωνε ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα.

Ωστόσο σχετική έγγραφη παραίτηση δεν είχε σταλεί στην ΕΠΣ Θράκης και για αυτό ο αγώνας ορίστηκε κανονικά, με τελευταία εξέλιξη στο γνωστό πλέον σήριαλ να είναι η αλλαγή διαιτητή.