Γ’ Εθνική: Αλλάζει ημερομηνία λόγω ΑΟΞ το μεγάλο ξανθιώτικο ντέρμπι Άρη Αβάτου-Ορφέα Ξάνθης

 

Αυτήν την εβδομάδα Άρης Αβάτου και Ορφέας Ξάνθης θα αγωνιστούν κανονικά την Κυριακή, ωστόσο την άλλη εβδομάδα αποφασίστηκε η αλλαγή ημερομηνίας στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων της Ξάνθης για εθνικό πρωτάθλημα μετά από πάρα πολλά χρόνια. Θα έπεφτε όμως αν γινόταν Κυριακή επάνω στο κρίσιμο ματς του ΑΟΞ με τον Πανιώνιο για τη Super League.

Για να μην συμβεί αυτό ο Άρης Αβάτου αφού εξασφάλισε και τη συναίνεση του Ορφέα Ξάνθης έκανε αίτημα αλλαγής ημερομηνίας στην ΕΠΟ και το αίτημα αυτό έγινε δεκτό. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης Αβάτου:

Λόγω του ότι την επόμενη Κυριακή 19/11/17 η ομάδα μας αγωνίζεται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα είναι η ίδια με την ώρα τέλεσης του παιχνιδιού για την Σούπερ Λίγκα Α.Ο.Ξάνθης-Πανιώνιος η ομάδα μας έκανε αίτημα στην Ε.Π.Ο. για αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του παιχνιδιού μας με την συναίνεση και της φιλοξενούμενης ομάδος έτσι ώστε το παιχνίδι μας να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/11/17 και την ίδια ώρα.