Α2 Ανδρών: Με υπηρεσιακό προπονητή τον Δημήτρη Ωρολογά ο “πάνοπλος” Άρης στην Κομοτηνή

 

Ένα δύσκολο παιχνίδι δίνει το Σάββατο το απόγευμα η ΑΕ Κομοτηνής αφού υποδέχεται τον Άρη Θεσσαλονίκης σε έναν παιχνίδι όπου οι δυο αντίπαλοι παρουσιάζονται ασταθείς στην απόδοσή τους.

Από την μια η ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής που χωρίς απουσίες για το παιχνίδι, με προπονητή τον Ηλία Κρεούζη εμφανίζεται αρκετή δυνατή φέτος και στα πρώτα τρια παιχνίδια της έχει δυο εκτός έδρας νίκες σε Ορεστιάδα και Θεσσαλονίκη επί του Άθλου και της Ελπίδας Αμπελοκήπων και μια από εντός έδρας άνετη ήττα από την Καλαμαριά του Μπανιώτη.

Από την άλλη και ο Άρης δε θυμίζει πλέον την ομάδα που πριν ακριβώς από 20 χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα, αφού χωρίς πλέον τον Στράτο Γζουντέλη στον πάγκο του, και χωρίς να έχει βρει τον αντικαταστάτη του μόλις την προηγούμενη αγωνιστική επί της αδύναμης Ορεστιάδας πέτυχε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Στο παιχνίδι της Κομοτηνής προπονητής όπως και στην ήττα από την ΓΕΑ στην Αλεξανδρούπολη θα είναι ο 34χρονος ακραίος της ομάδας Δημήτρης Ωρολογάς, αλλά και όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος, αφού το θέμα με τα δελτία δείχνει πως έχει λυθεί.