Τα 20 μέλη του Run Greece Αλεξανδρούπολης που θα εκπροσωπήσουν τη Θράκη στον τελικό των Run Greece στον Μαραθώνιο της Αθήνας

 

Το Σάββατο αναχωρεί η αποστολή της ομάδας του Run Greece της Αλεξανδρούπολης, εκπροσωπώντας όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στον τελικό των 3χλμ που θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Κυριακή 12/11, κατά τη διάρκεια του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Την Τετάρτη 8/11 στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικού, στο στάδιο συγκεντρώθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που είναι κάτοικοι της πρωτεύουσας του Έβρου για τις τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες της αποστολής.

Ο αγώνας ξεκινά την Κυριακή στις 10.35 με τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο, λίγα λεπτά πριν τον τερματισμό των πρώτων Μαραθωνοδρόμων.

Ο αγώνας έχει ομαδικό πνεύμα μιας και διαγωνίζονται οι 7 ομάδες των αγώνων Run Greece και οι νικήτριες ομάδες των ανδρών και γυναικών θα χορηγήσουν 5000 ευρώ σε ίδρυμα της περιοχής τους.

Την 20άδα του Run Greece Αλεξανδρούπολης αποτελούν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

Σαλή Τσιτάκ, Αλέξανδρος Χατζηαντωνίου, Κωνσταντίνος Βαφειάδης, Φωτεινή Σκαρλάτου, Σοφία Φουρλάμη, Ελευθερία Ζάχου, Παναγιώτης Διαμαντάκης, Χρύσα Αλεξάκη, Νίκος Τάσιος, Ουρανία Στάθη, Απόστολος Γκάτζιος, Κωνσταντίνα Στεργίου, Χρήστος Καπούτσης, Γεωργία Πανώτα, Γιώργος Μποζατζίδης, Αναστασία Γιαλαμίδου, Γιώργος Χατζηβασιλείου, Γιαννούλα Τσουκαλά, Γιάννης Γκουτσίδης και Βασιλική Γιαννακίδου.