Πίκρα Τόρο, σκεπτικισμός Σκίμπε για την… Εθνική Απογοήτευση και την τεσσάρα από την Κροατία

 

Το πλάνο που έπιασε ο τηλεσκηνοθέτης του αγώνα είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας. Η απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του ανήμπορου να βοηθήσει αρχηγού της Εθνικής Ομάδας Βασίλη Τοροσίδη.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μίχαελ Σκίμπε και αυτός προβληματισμένος. Όπως και όλοι οι παίκτες, οι παράγοντες αλλά και οι φίλαθλοι της Εθνικής, που έδειξε την πιο απογοητευτική εικόνα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι.

Μια στάση μακριά από το Μουντιάλ της Ρωσίας βρεθήκαμε, αλλά μάλλον θα μείνουμε σε αυτήν. Όπως είπε και ο άλλος αρχηγός, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που έσφιξε τα δόντια και έπαιξε και έμελλε να βάλει και το γκολ που μας δίνει κάποιες λίγες πιθανότητες, κακά τα ψέματα, κατά 90-95% οι Κροάτες έχουν περάσει.

«Να συγχαρούμε την Κροατία που νίκησε 4-1. Έβαλαν τέσσερα γκολ με τη βοήθεια της δικής μου ομάδας, όπως στο πρώτο και το τέταρτο. Μας πίεσαν, ειδικά στο πρώτο μέρος, και δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, είχαμε μερικές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος πολύ δίκαια νίκησε η Κροατία», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής Μίχαελ Σκίμπε.

Αναφορικά με το αν τελείωσαν όλα, σχολίασε: «Είναι πλέον δύσκολο για εμάς, αλλά έχουμε άλλα 90 λεπτά. Αν βάζαμε γκολ στο τέλος, με το 4-2 ίσως να ήταν διαφορετικά την Κυριακή. Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί». Πάντως ο Σκίμπε υποστήριξε: «Δεν είναι αυτή η πραγματική μας εικόνα. Αλλά όταν δεχόμαστε γκολ όπως το πρώτο και τέταρτο, δεν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο ματς».