Ο ιδιοκτήτης του «La Bombonera» της Ξάνθης βρέθηκε στο…. “La Bombonera της Ευρώπης” και είδε από κοντά Μπόκα Tζούνιορς (+videos)

 

Ο Άρης Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τετάρτης διοργάνωσε ένα φιλικό… από τα παλιά, αφού υποδέχθηκε σε ένα παιχνίδι γιορτή την Μπόκα Τζούνιορς, και φυσικά δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη ευκαιρία για τον ιδιοκτήτη του «La Bombonera» Sports Cafe να δει από κοντά την ομάδα που τον ενέπνευσε και της οποίας το όνομα γηπέδου έδωσε στο μαγαζί του.

Ο Γιάννης Αποστολίδης ανεξαρτήτως των υποχρεώσεων που είχε, φρόντισε να βρει τον τρόπο και να ταξιδέψει έστω και αυθημερόν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ή στο La Bombonera της Ευρώπης όπως το ονόμασαν οι άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς με τον φίλο του και διαιτητή Τάσο Χατζημωυσιάδη για να δει από κοντά την «ομάδα της καρδιάς» του.

Έτσι έζησε από μέσα και κατέγραψε με το κινητό του σε βίντεο σπάνιες στιγμές και είδε ένα παιχνίδι, πραγματική γιορτή, όπως αναμενόταν και αποδείχθηκε τελικά. Βέβαια ήταν κάπως άτυχος, αφού δεν μπόρεσε να βγει και κάποια αναμνηστική φωτογραφία, αφού τον “άφησε” η μπαταρία στο κινητό του, και έμεινε απλώς στα εντυπωσιακά βίντεο που τράβηξε από την είσοδο των ομάδων.

Και λέμε προηγουμένως πως ταξίδεψε αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη, γιατί το απόγευμα της Πέμπτης η Εθνική Ελλάδος παίζει το κρίσιμο μπαράζ με την Κροατία για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας και δε θα μπορούσε να το δει κάπου αλλού εκτός από τον εξαιρετικό χώρο του «La Bombonera» Sports Cafe.

Αν ψάχνεις κι εσύ που θα δεις το παιχνίδι της Εθνικής το βράδυ, μαζί με φίλους και σε εξαιρετικό κλίμα, τότε δεν έχει παρά να επισκεφθείς το βράδυ τον χώρο του μαγαζιού στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, πάνω από την παλιά «Πυξίδα». Εκεί όπου εκτός από το ματς, θα περάσεις μερικές όμορφες στιγμές, αλλά και θα μπορέσεις να απολαύσεις το ποτό ή και το πολύ νόστιμο φαγητό που προσφέρει η κουζίνα του μαγαζιού.

Δείτε παρακάτω μερικές στιγμές που έχει καταγράψει ο Γιάννης Αποστολίδης με το κινητό του από το παιχνίδι της Μπόκα: