Ένας αξιολογημένος διαιτητής βόλεϊ και… επαγγελματίας ψαράς επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης

 

Ο Ηλίας Παπαχρήστου, είναι ο νέος τεχνικός των Κύκλώπων Αλεξανδρούπολης που θα αντικαταστήσει τον Ηλία Τάρε, ο οποίος όπως είχε συμφωνηθεί από το καλοκαίρι με τους διοικούντες της ομάδας, δεν θα συνέχιζε μετά τον Νοέμβριο στην ομάδα διότι αποχωρεί από την πόλη στο επόμενο διάστημα.

Ο Παπαχρήστου που είναι τελειόφοιτος του ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο χάντμπολ, δεν είναι άγνωστος στους Κύκλωπες, αφου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα ως αθλητής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ ήταν προπονητής σε γυναίκες αλλά και στους άντρες πριν από πέντε περίπου χρόνια.

Ο Παπαχρήστου έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των Κυκλώπων στο παιχνίδι με την Πυλαία το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ παράλληλα διατηρεί και την ιδιότητα του διαιτητή βόλεϊ. Μάλιστα, την Κυριακή έχει οριστεί να βρίσκεται στο ντέρμπι της Θράκης, και στον αγώνα στην Αλεξανδρούπολης ανάμεσα στην ΓΕΑ και τον ΑΟ Ορεστιάδας (φωτο από παλιότερο αγώνα που έχει σφυρίξει).

Την προηγούμενη ημέρα όμως, το απόγευμα του Σαββάτου, μαζί με την νέα του ομάδα, τους Κύκλωπες, θα έχουν το τελευταίο μακρινό ταξίδι για την φετινή σεζόν και συγκεκριμένα στην Άρτα όπου θα βρεθούν απέναντι στον Πρωτέα, σε ένα παιχνίδι πρόωρο τελικό διότι οι Εβρίτες ξεκίνησαν με τέσσερις σερί ήττες και κινδυνεύουν με μία ακόμα να χάσουν από νωρίς το τρένο της παραμονής.