Γ’ Εθνική: Μεταγραφικό «μπαμ» με Μίνγκα που από το Σκούταρι μετακομίζει στην Ρόδο

 

Σημαντική ενίσχυση για τη Ρόδο, στο φινάλε των μεταγραφών που πρόσθεσε στο δυναμικό της έναν πολύ έμπειρο πρωην ποδοσφαιριστή και του Πανθρακικού, Χρήστο Μίγνκα, ο οποίος πριν από μερικές μέρες έμεινε ελεύθερος από την Ελπίδα Σκουτάρεως.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός που φαινόταν ότι θα έμενε χωρίς ομάδα τελικά θα συνεχίσει στα “ελάφια” της Ρόδου, αφού αγωνίστηκε στην αρχή της περιόδου με την αντίπαλο των Θρακιώτικων ομάδων Ελπίδα Σκουτάρεως, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων σε Πανσερραϊκό, Καστοριά, Ιωνικό, Τρίκαλα, Πανθρακικό, Απόλλων Σμύρνη, Καλλονή, Λεβαδειακό και Εργοτέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του μεσοεπιθετικού Χρήστου Μίνγκα.

Ο σύλλογος συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, την επομένη της λύσης της συνεργασία του με την Ελπίδα Σκουτάρεως, ενώ η μεταγραφή εγκρίθηκε τυπικά σήμερα, όπως άλλωστε και η μετακίνηση του τερματοφύλακα Εμιλιάνο Ράντζα στην ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ο Χρήστος Μίνγκας γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1984 και στο πλούσιο βιογραφικό του έχει να επιδείξει το επιτυχημένο πέρασμά του από ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός, η Καστοριά, ο Ιωνικός, τα Τρίκαλα, ο Πανθρακικός, ο Απόλλων Σμύρνης, η Καλλονή, ο Λεβαδειακός και ο Εργοτέλης.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει το Χρήστο Μίνγκα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα σελίδα που άνοιξε στη σταδιοδρομία του.»