Μεγάλα ονόματα του αθλητισμού της Κομοτηνής στο promo video για το 2ο Santa Run

 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μαζί ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το 2ο Santa Run της Κομοτηνής, τον προάγγελο της εθελοντικής δράσης Κομοτηναίων « Ο Άη Βασίλης άργησε μία μέρα».

Περυσι περισσότερα από 1.000 άτομα συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, στο πλαίσιο των οποίων συγκεντρώθηκαν 860 λίτρα λαδιού που διατέθηκαν σε άπορες οικογένειες και το κοινωνικό παντοπωλείο.

Ενόψει των φετινών εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής τα γυρίσματα για το διαφημιστικό σποτάκι που θα προετοιμάσει τους Κομοτηναίους για την βραδιά που θα βάλουν σκουφάκια και θα αρχίσουν το τρέξιμο.

Αυτή τη φορά ο αργοπορημένος Άη Βασίλης, Γιώργος Κουκαλιώτης και οι βοηθοί του, το ξωτικό Άρης Κιλιγκαρίδης και ο τάρανδος Ντέμης Καρελιάδης, άφησαν πίσω τους τις κακές συνήθειες του νυχτοπερπατήματος – θυμόμαστε όλοι το περσινό promo βίντεο – και μυήθηκαν στον υγιεινό τρόπο ζωής, με την γυμναστική να παίζει πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινότητά τους.

Μαζί τους σε αυτή την νέα συνήθεια η σύζυγος του Άη Βασίλη, Εύα Σκότη, η οποία άφησε στην άκρη τον πλάστη και έπιασε τα αθλητικά της παπούτσια. Στην καθημερινή τους όμως προπόνηση η ομάδα του Αη Βασίλη συνάντησε τον μαραθωνοδρόμο Κώστα Νικολαΐδη, τον μπασκεμπολίστα Κίμωνα Λεχούδη, τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών Άγη Βεσεξίδη και τον Θάνο Κυρούση από τον Σύλλογο «Περπατώ», εν ώρα προπόνησης.

Ως κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες για τη διάσχιση όλου του πλανήτη σε ένα βράδυ ο Άη Βασίλης και η ομάδα του, στο φετινό promo βίντεο της διοργάνωσης, ρίχνεται στη μάχη του ανταγωνισμού, προκαλώντας τους σε έναν αγώνα δρόμου. Σύμφωνα με το βίντεο οι συμμετέχοντες δρομείς φτάνουν σχεδόν ταυτόχρονα στην γραμμή του τερματισμού, με τον νικητή ωστόσο να μένει να αναδειχτεί στο φετινό 2o Santa Run.

Τα γυρίσματα του βίντεο ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, 6 Νοεμβρίου, υπό την σκηνοθετική επιμέλεια της Άννυς Μαχαιροπούλου και την υπογραφή του Μιχάλη Βαμβακά στην κάμερα και το μοντάζ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να δοθεί στην δημοσιότητα σε λίγες ημέρες, προσκαλώντας όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στο 2ο Santa Run που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου.