Volley League: Οι δηλώσεις Τσέλιου υπό το βλέμμα Κοντοστάθη για την πρώτη του φορά ως αντίπαλος του Εθνικού

 

Κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Παρασκευάς Τσέλιος.

Ο νεαρός κεντρικός πήρε συμμετοχή στο 3ο σετ και ήταν αυτός που κλήθηκε από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Νίκο Λιώλη να μιλήσει στην κάμερα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Σκεφτόμουν αρκετά αυτόν τον αγώνα. Ο Εθνικός είναι η ομάδα που ξεκίνησα και έχω ωραίες αναμνήσεις και πολλούς φίλους. Πιάσαμε πολύ καλή απόδοση και νικήσαμε δίκαια. Οι ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Εύχομαι στον Εθνικό καλή επιτυχία. Αισθάνομαι πολύ καλά που είμαι στον Ολυμπιακό. Είμαι τυχερός που δουλεύω μαζί με κορυφαίους αθλητές και έναν εξαιρετικό προπονητή διότι μπορώ και βελτιώνω την τεχνική μου και έχω καλύτερες εμπειρίες», είπε ο Τσέλιος.

Οι δηλώσεις του έγιναν υπό το βλέμμα του Γρηγόρη Κοντοστάθη που μίλησε από την πλευρά του Εθνικού, χωρίς να δείχνει πάντως απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα, αφού παραδέχθηκε μεν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού αλλά τόνισε ότι για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του αυτό που κρατάνε είναι οι εμπειρίες αλλά και οι σημαντικές νίκες των προηγούμενων δύο εβδομάδων επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα και επί του ΠΑΟΚ στον αγώνα για το Λιγκ Καπ.