Στο κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων ο Κομοτηναίος παίκτης του Ολυμπιακού Ανδρέας Περρής

 

Ο Ανδρέας Περρής, ο Κομοτηναίος πρώην παίκτης του Αίαντα Κομοτηνής και νυν του Ολυμπιακού Πειραιώς, κλήθηκε στους 18 του κλιμακίου του Νότου της Εθνικής Παίδων.

Το γεγονός είναι αρκετά σημαντικό για τον ίδιο αλλά και για τον σύλλογό του στην Θράκη, από τον οποίο μετακόμισε το καλοκαίρι στους ερυθρόλευκους και οι οποίοι δημοσιοποίησαν την είδηση αυτή.

Το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων έχει προγραμματισμένη προπόνηση αυτήν την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 16.30 στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες που καλούνται είναι οι: Αναστάσιος Κωστόπουλος (Δούκας), Λευτέρης Μαντσούκας (Προμηθέας Π.), Μάριος Γιώτης (Παναθηναϊκός), Ανδρέας Περρής (Ολυμπιακός), Γιώργος Ορφανουδάκης (Ίκαρος Κ.), Ιάσων Μπουρλακής (Πρωτέας Β.), Ιωσήφ Κολοβέρος (Ολυμπιακός), Αντώνης Φιλίππου (Ολυμπιακός), Κώστας Ραλλάτος (Ακαδημία Αθηνών), Βασίλης Τόλιας (Πανιώνιος), Δημήτρης Νάνος (Πανιώνιος), Αναστάσης Σπύρογλου (ΑΕΚ), Στέργιος Πράππας (ΑΕΚ), Δημήτρης Ματσούκης (ΑΕΚ), Γιάννης Πασχαλίδης (ΑΕΚ), Βασίλης Καραμανλής (Περιστέρι), Τηλέμαχος Βησσαρίου (Περιστέρι), Χρήστος Καφέζας (Προμηθέας Π.).