Νέος τραυματισμός για τον Τζούριτς! Τουλάχιστον ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης ο αρχηγός της Εθνικής

 

Από τον περασμένο Απρίλιο ο Δημήτρης Τζούριτς έχει κλείσει ένα διαρκές ραντεβού με την ατυχία με τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας να σκέφτεται να φύγει το 2017 και να μην ξανάρθει.

Πέρσι στο φινάλε της σεζόν ο Τζούριτς υπέστη θλάση στα πλευρά πριν το δεύτερο παιχνίδι της Βερόνα με την Μόντενα για τα πλέι οφ του Ιταλικού πρωταθλήματος και η ομάδα του αποκλείστηκε με 2-1 νίκες στα προημιτελικά.

Φέτος ενώ η σεζόν ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, λίγο πριν το πρώτο σερβίς ο «Τζούρο» σε προπόνηση σε μια προσπάθεια του για άμυνα χτύπησε το γόνατο του στο παρκέ κι έμεινε εκτός για δύο εβδομάδες και μόλις επέστρεψε υπέστη θλάση στον τρικέφαλο.

Κι ενώ πίστεψε ότι η ατυχία του τελείωσε, δύο ημέρες μετά την επιστροφή τους στις προπονήσεις υπέστη υποτροπή στη θλάση και οδηγήθηκε αναγκαστικά στα… πιτς.

Οπως αναφέρει το Sportsfeed, οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της ιταλικής ομάδας θέλουν τον Τζούριτς να είναι έτοιμος σε 4-5 εβδομάδες, με την ελπίδα ότι αυτό θα είναι και το τελευταίο πρόβλημα που θα τον ταλαιπωρήσει.