Γ’ Εθνική: Θρακιώτης και ο νέος προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης

 

Η ομάδα του Νέστου, μια μέρα μόλις μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ιασμιώτη πρώην προπονητή του ΑΟΞ Γιάννη Ισπυρλίδη, ανακοίνωσε ήδη τον νέο της προπονητή που είναι επίσης Θρακιώτης, αλλά με καταγωγή αυτή τη φορά από τον Έβρο.

Συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση του Γιάννη Ισπυρλίδη από τον πάγκο του Νέστου Χρυσούπολης, οι διοίκηση της ομάδας δεν άφησε πολύ χρόνο να περάσει και ανακοίνωσε τον νέο κόουτς της, που δεν είναι άλλος από τον Εβρίτη Σάββα Καρυπίδη.

Ο Σάββας Καρυπίδης είναι γνωστός στους φίλους του ποδοσφαίρου της Θράκης, αλλά και γενικότερα, για τη δουλειά του και έρχεται με αρκετές εμπειρίες για να ανεβάσει την ομάδα του Νέστου στον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της ερχόμενης κιόλας εβδομάδας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Παλαιότερα έχει κοουτσάρει μεταξύ άλλων τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον Έβρου Σουφλίου, αλλά και αρκετές ομάδες της Ζακύνθου, όπως επίσης και τον Τυληκράτη, ενώ έχει εμπειρίες και από την Γ’, αλλά και από την Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νέστου Χρυσούπολης: «Καλωσορίζουμε τον νέο μας προπονητή Σάββα Καρυπίδη! Καλή επιτυχία στο έργο του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here