ΕΠΣ Θράκης: Ανώμαλη προσγέιωση με “Gabi” για τον Ίασμo στους Άγιους Θεόδωρους από τον ενισχυμένο Σπάρτακο

 

Μια πολύ μεγάλη νίκη-έκπληξη πέτυχε στους Αγ. Θεόδωρους επί του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου που είχε το απόλυτο πριν το παιχνίδι αυτό της 5ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Θράκης.

Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή δείχνει πολύ δυνατή στις τελευταίες αγωνιστικές ενισχυμένη και με τα νέα της αποκτήματα Κώστα Τσαγκαλίδη, Βαγγέλη Γρίβα που αγωνίστηκαν ως βασικοί και τον Παναγιώτη Αραμπά που μπήκε ως αλλαγή, επικράτησαν με 2-0 επί του δυνατού Μέγα Αλέξανδρου μετά και την ισοπαλία μέσα στις Σάπες την προηγούμενη αγωνιστική με την Ελπίδα.

Το παιχνίδι καθυστερησε να ξεκινήσει για ένα εικοσάλεπτο στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων, διότι οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα (κατάσταση υγείας) για να αρχίσει το ματς, το οποίο ξεκίνησε με την σύμφωνη γνωμη των γηπεδούχων ώστε να μην υποστεί κάποιον μηδενισμό ο Μέγας Αλέξανδρος.

Ο Μέγας Αλεξανδρος που ήταν και το φαβορί της αναμέτρησης ερχόμενος με τον “αέρα” του 4 χ 4 των προηγούεμνων αγώνων, σύμφωνα με το rodipisports είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος τους ματς, η φλύαρη αυτή υπεροχή ωστόσο δεν ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα Παπαδογιωργάκη. Από την άλλη ο Σπάρτακος περίμενα καλά με ενισχυμένη την μεσοαμυντική του γραμμή και τον Θωμάς “φαρμάκι” στις αντεπιθέσεις.

Από μια τέτοια φάση στο 36′ προήρθε και το πρώτο γκολ του Σπαρτάκου με τον Θωμά από το σημείο του πέναλτι να είναι εύστοχος κάνοντας το 1-0. Λίγο μετά ο Βιόπουλος θα χάσει μοναδική ευκαιρία για να φέρει τις δυο ομάδες ξανά στην ισοπαλία αλλά η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδογιωργάκη, με τον Σπάρτακο να έχει και αυτός με την σειρά του δοκάρι με τον Γρίβα. Ο Ίασμος πριν το τέλος του ημίχρονου θα χάσει άλλη μια καλή ευκαιρία, αφού ο Λειβαδιώτης από κοντά και με το κεφάλι δεν θα σκοράρει, με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρονου.

Στο δεύτερο μέρος ο Μέγας Αλέξανδρος προσπάθησε, αλλά μπροστά στο πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα χωρίς λόγο αγχώθηκε και επιτίθονταν με ανεπιτυχή τρόπο μη μπορώντας να αξιοποίσει τον Ογκουνσότο, με τον Σπάρτακο να απειλεί αρχικά στο 56′ με τον Βασιλακάκη που μόνος του δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα στο πλεκτό ενώ λίγο μετά θα έρθει το δεύτερο τέρμα του Θωμά στο 75′. Ο Παρασκευόπουλος θα βγάλει μια μπαλιά προς τα πίσω και στο ύψος της περιοχής του Μέγα και ο Γαβριήλ Θωμάς ή Gabi θα πιάσει μονοκόματο σουτ καρφώνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Παπουτσίδη διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Πλέον ο Ίασμός έμεινε 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή, ωστόσο είναι νέα ομάδα που στελεχώθηκε κυριολεκτικά τον τελευταίο μήνα, οπότε για να “μονταριστεί” θα χρειαστει καποιο χρόνο ο προπονητης πάικτης Πέτρος Βίοπουλος, ενώ από την άλλη ο ενισχυμένος Σπάρτακος με 8 βαθμούς βρ΄σ και βγάζοντας δύσκολο πρόγραμμα δείχνει πως μπορεί να είναι φέτος στα πλέι οφ και γιατι όχι να κοιτάξει ακόμα ψηλότερα..

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Γεμενετζής): Παπαδογιωργάκης, Τσαγκαλίδης, Χαρταλάμης, Χασάν, Κουτσουκανίδης, Κόγιος, Θωμάς (Ρόιδος), Τζελέπης (Αραμπάς), Βασιλακάκης, Γρίβας, Κουβεριανός

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Βιόπουλος): Παπουτσίδης, Μπιρμπιλής, Αμοιρόπουλος, Χουσεΐν, Λειβαδειώτης, Γιαννακιτσίδης, Παπαρούνας, Βιόπουλος, Καραπάτσιος, Κλής, Oγκουμσότο

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ