Ανακοίνωση της ΑΕ Διδυμοτείχου με επίθεση στους «ερασιτέχνες δημοσιογραφίσκους του ThrakiSportS»

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕ Διδυμοτείχου για το θέμα που προέκυψε με την «φιλοξενία» του Ορφέα Ξάνθης και τα παράπονα που εκφράστηκαν από την φιλοξενούμενη ομάδα για την κατάσταση των πάγκων και των αποδυτηρίων.

Η φιλοξενία των συγκεκριμένων «παραπόνων» από το ThrakiSportS, παρά το γεγονός ότι από το πρώτο κιόλας ρεπορτάζ του διευκρινιζόταν ότι πρόκειται για καταγγελίες που απευθύνονταν περισσότερο προς την δημοτική αρχή παρά προς την ίδια της ΑΕΔ, φαίνεται ότι πείραξε μερίδα της διοίκησης των πρωταθλητών της ΕΠΣ Έβρου που τελικά αποφάσισαν να επιτεθούν στην ιστοσελίδα που φιλοξένησε την σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Διδυμοτείχου (χωρίς την παραμικρή παρέμβαση ούτε στη σύνταξη ούτε στην ορθογραφία της) έχει ως εξής:

«Κάναμε υπομονή πολλές φορές,στην αρχή θεωρήσαμε πως είναι λάθος,συνεχίσαμε να πιστεύουμε το ίδιο ενώ όλοι μας λέγανε το αντίθετο,στο τέλος καταλήξαμε πως πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο που είχε ξεκάθαρο στόχο να διαβάλει και να υπονομεύσει την προσπάθεια της ομάδας μας,μια προσπάθεια που έχει μαζι της αρωγό μια ολόκληρη πόλη μια προσπάθεια που πλέον έχει έρθει η ώρα να απολαύσουμε τους καρπούς των κόπων τόσων ετών και όμως βρισκόμαστε για πολλοστή φορά αντιμέτωποι με προσπάθειες ερασιτεχνών δημοσιογραφισκων του αθλητικού site Thrakisports που έχουν μοναδικό τους σκοπό να διαβάλουν και να μειώσουν την ομάδα και την πόλη μας,πλήττοντας την αξιοπρέπεια ποδοσφαιριστών μας,της διοίκησης αλλά και ολόκληρης της πόλης.

Διαχρονικά οι κάτοικοι του Διδυμοτείχου οι “δημοτιανοι” φημίζονται για την φιλοξενία τους, κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό στο ελάχιστο,είναι αδιαπραγμάτευτο για εμάς πολύ απλά. Οποιοσδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο προσπαθήσει να το θέσει αυτό ξανά Εν αμφιβόλω θα θεωρείτε πλέον εχθρός της ομάδας με δόλο. Οι εποχές του καλού παιδιού τελειώσανε για όλους. Ξεκάθαρα».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΜΕ ΤΑ «ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΕΔ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΕΔ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ