Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης για τα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σημαντικές αναμετρήσεις δίνουν αυτήν την Κυριακή οι ομάδες μπάσκετ που εκπροσωπούν την Θράκη μας στα εθνικά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα σε Α2 Γυναικών, Β’ και Γ’ Εθνική Ανδρών.

Ξεκινώντας με χρονική σειρά αλλά και με την ομάδα που μετέχει σε ανώτερη κατηγορία, η Ασπίδα Ξάνθης στις γυναίκες φιλοξενεί στη μία το μεσημέρι στο Παλατάκι του Ευμοίρου τον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριάς και θέλει μια καλή εμφάνιση και ει δυνατόν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στις πέντε το απόγευμα το ανδρικό τμήμα της Ασπίδας στο Μεσολόγγι αντιμετωπίζει τον Χαρίλαο Τρικούπη για την 5η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Η Ασπίδα θέλει να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και φυσικά να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής: Χαρίλαος Τρικούπης-Ασπίδα Ξάνθης, Χαλκηδόνα-Αγρίνιο, Στρατώνι-Ανατόλια, Φάρσαλα-Μαχητές Δόξας Πεύκων, Ίκαροι Σερρών – Ερμής Λαγκαδά, Γέφυρα-Ελίμεια και Ευρώπη Πευκοχωρίου – Τιτάνες Παλαμά.

Τέλος, για τη Γ’ Εθνική η ΑΕ Κομοτηνής υποδέχεται τον Μακεδονικό, που είναι σκιά του εαυτού του βέβαια αλλά κουβαλάει μια βαριά ιστορία έχοντας παίξει και σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ ο ΓΑΣ Κομοτηνή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής πηγαίνει στην Ελευθερούπολη και αντιμετωπίζει την καβαλιώτικη ομάδα του πρώην προπονητή του Στάθη Καμαράκη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: ΜΕΝΤ-Ευκαρπία, Απόλλων Καλαμαριάς -Κένταυρος Καλλικράτειας, Ορφέας Ν. Σκοπού-ΧΑΝΘ, Μαντουλίδης-Αστέρας Σίνδου, Αίας Ευόσμου-Πολύγυρος, ΑΕ Κομοτηνής – Μακεδονικός και Ελευθερούπολη-ΓΑΣ Κομοτηνή. Για τα ματς των ομάδων της Θράκης θα υπάρχει η καθιερωμένη live ενημέρωση από το ThrakiSportS.