Το ντεμπούτο του 15χρονου Μάριου Παπάζογλου στην Α1 και η υπερηφάνεια από τον πάγκο του μπαμπά Γιώργου!!!

 

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μπορεί να ολοκληρώθηκε σχετικά γρήγορα με τους γηπεδούχους να καθαρίζουν σε μια ώρα το ματς, μπορεί να διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, μπορεί να αποτελεί την χειρότερη επίθεση των Εβριτών απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη της οικογένειας Παπάζογλου.

Με τον βασικό πασαδόρο της ομάδας Μιλστάιν να έχει μείνει πίσω στην Αλεξανδρούπολη λόγω προβλήματος στην μέση του, ο Βλαχόπουλος ήταν εκείνος που έπαιξε βασικός πασαδόρος και ο μόλις 15 ετών Μάριος Παπάζογλου εκείνος που ταξίδεψε με την αποστολή ως δεύτερος πασαδόρος. Και όχι απλά ταξίδεψε αλλά στο τέλος του αγώνα πήρε και το βάπτισμα του πυρός.

Τα πάντα είχαν βέβαια κριθεί, όμως ο Σάκης Μουστακίδης αρχικά κοίταξε τον στενό του συνεργάτη Γιώργο Παπάζογλου και αμέσως μετά έκανε νεύμα στον γιο του τελευταίου, τον μικρό Μάριο, τον βενιαμίν της ομάδας, να ετοιμαστεί και να περάσει στη θέση του Βλαχόπουλου. Και όχι απλά πέρασε, αλλά ο Εθνικός πήρε πόντο με δική του πάσα στον Χαραλαμπίδη, κλήθηκε μάλιστα να κάνει και σερβίς και όχι μία αλλά δύο φορές!

Ο Μάριος Παπάζογλου έχει γεννηθεί στις 24 Ιουλίου του 2002 και σύμφωνα με το επίσημο ρόστερ που έχει δηλώσει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην ΕΣΑΠ, αυτός είναι ο πιο μικρός σε ηλικία παίκτης του. Στο κλειστό του Ρέντη, όπου ο μπαμπάς Γιώργος έχει ζήσει μεγάλες στιγμές ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο γιος Μάριος πήρε το βάπτισμα του πυρός στην μεγάλη κατηγορία των ανδρών, αν και ακόμα όχι απλά έφηβος αλλά παίδας.

Η χαρά του μικρού ήταν μεγάλη και η συγκίνηση του μπαμπά επίσης. Και φυσικά δεν αρνήθηκαν πανευτυχείς να ποζάρουν στον φακό του ThrakiSportS λίγο μετά την στιγμή αυτή, που για καλή τύχη και των δύο έχει καταγραφεί και τηλεοπτικά αφού ως γνωστόν αυτό το παιχνίδι έμελλε να το καλύψει απευθείας η κρατική τηλεόραση…