LIVE η Β’ και Γ’ Εθνική: Χαρίλαος Τρικούπης – Ασπίδα Ξάνθης, Ελευθερούπολη – ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής – Μακεδονικός

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από το ThrakiSportS τους αγώνες Χαρίλαος Τρικούπης – Ασπίδα Ξάνθης από το Μεσολόγγι για την Β’ Εθνική Μπάσκετ και Ελευθερούπολη – ΓΑΣ Κομοτηνή και ΑΕ Κομοτηνής – Μακεδονικός για τη Γ’ Εθνική.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στους αγώνες των τριών ομάδων που εκπροσωπούν την Θράκη μας στα εθνικά πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης.

Ωρα 16:30 Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:34 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:38 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:42 Ακόμα, χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:49 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:52 Η Ασπίδα θέλει να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και φυσικά να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Ωρα 16:55 Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής: Χαρίλαος Τρικούπης-Ασπίδα Ξάνθης, Χαλκηδόνα-Αγρίνιο, Στρατώνι-Ανατόλια, Φάρσαλα-Μαχητές Δόξας Πεύκων, Ίκαροι Σερρών – Ερμής Λαγκαδά, Γέφυρα-Ελίμεια και Ευρώπη Πευκοχωρίου – Τιτάνες Παλαμά.

Ώρα 16:57 Ετοιμάζονται σιγά σιγά οι παίκτες για το τζάμπολ της αναμέτρησης!

Ώρα 17:01 Ξεκίνησε το παιχνίδι.

Ώρα 17:11 Μέχρι στιγμής δεν εχουμε κάποια ενημέρωση από Μεσολόγγι.

Ώρα 17:30 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου. Καλό ξεκίνημα για τους Ξανθιώτες. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Χαρίλαος Τρικούπης-Ασπίδα Ξάνθη 17-23 

Ωρα 17:40 Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια της Ασπίδας Ξάνθης που ηττληθηκαν και από την Καλαμαριά (Δείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ)

Ωρα 17:45 Ξεκινούν σε ένα τέταρτο οι αγώνες για τη Γ’ Εθνική. Η ΑΕ Κομοτηνής υποδέχεται τον Μακεδονικό, που είναι σκιά του εαυτού του βέβαια αλλά κουβαλάει μια βαριά ιστορία έχοντας παίξει και σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ ο ΓΑΣ Κομοτηνή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής πηγαίνει στην Ελευθερούπολη και αντιμετωπίζει την καβαλιώτικη ομάδα.

Ωρα 17:48 Η Ασπίδα είναι μπροστά το σκορ αλλα έχει φορτωθεί με αρκετά φαουλ διπλάσια από τους γηπεδούχους!

Ωρα 17:52 Συνοπτικά το πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής: ΜΕΝΤ-Ευκαρπία, Απόλλων Καλαμαριάς -Κένταυρος Καλλικράτειας, Ορφέας Ν. Σκοπού-ΧΑΝΘ, Μαντουλίδης-Αστέρας Σίνδου, Αίας Ευόσμου-Πολύγυρος, ΑΕ Κομοτηνής – Μακεδονικός και Ελευθερούπολη-ΓΑΣ Κομοτηνή.

Ώρα 17:55 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο Μεσολόγγι, με τους φιλοξενούμενους να είναι παρά την εχθρική διαιτησία μπροστά. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Χαρίλαος Τρικούπης-Ασπίδα Ξάνθης 37-41!

Ώρα 18:01 Έναρξη σε Ελευθερούπολη και Κομοτηνή για την Γ’ Εθνική.

Ώρα 18:03 Σας υπενθυμίζουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:10 Κακό ξεκίνημα για την ΑΕ Κομοτηνής με το σκορ στο 5′ να είναι 3-12.

Ώρα 18:13 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:15 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:18 Έναρξη του β’ μέρους  στο Μεσολόγγι.

Ώρα 18:20 Τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στην Κομοτηνή, με τον Μακεδονικό να είναι μπροστά στο σκορ. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: ΑΕ Κομοτηνή – Μακεδονικός 9-18!

Ώρα 18:24 Ακόμα, χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:30 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:33 Καλό ξεκίνημα για την ΑΕ Κομοτηνής που μειώνει 18-24 στο πεντάλεπτο.
 Ώρα 18:35 Τέλος της τρίτης περιόδου στο Μεσολόγγι. Τα παιδιά της Ασπίδας είναι παλικάρια παρά σε μια καλή έδρα και με κόντρα … 7 παίκτες Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Χαρίλαος Τρικούπης-Ασπίδα Ξάνθης 53-58

Ώρα 18:44 Τέλος πρώτου ημιχρόνου και στο Κλειστό της Κομοτηνής. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΕ Κομοτηνής – Μακεδονικός 26-42!

Ωρα 18:57 Έναρξη στην Κομοτηνη για το τρίτο δεκάλεπτο. Καμιά ενημέρωση με Ελευθερούπολη.

Ωρα 18:59 Άσχημα νέα από το Μεσολόγγι, οι γηπεδούχοι μπροστά 69-65 στο 39′ με τους Ξανθιώτες να είναι άστοχοι στις βολές.

Ωρα 19:02 Άσχημα πάνε τα πραγματα και στην Κομοτηνή με τον Μακεδονικό μπροστά 29-52 στο 25′.

Ώρα 19:06 Τέλος του αγώνα στο Μεσολογγι και ήττα για την μαχητική Ασπίδα Ξάνθης! Τελικό αποτέλεσμα: Χαρίλαος Τρικούπης-Ασπίδα Ξάνθης 70-65.

Ώρα 19:20 Τέλος του τριτου δεκαλέπτου στην Κομοτηνή, με τον Μακεδονικό να κανει περίπατο. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: ΑΕ Κομοτηνή – Μακεδονικός 37-61!

Ώρα 19:35 Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή! Ο Μακεδονικός χαλάρωσε στο τέλος και με εκπληκτικό τον Κουντουρατσογλου με 42 πόντους έκανε περίπατο στο ΔΑΚ. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Κομοτηνή – Μακεδονικός 60-79

Ώρα 19:39 Τέλος του αγώνα στην Ελευθρούπολη! Ο ΓΑΣ ηττήθηκε τελικά πίσω από την αρχή του αγώνα έχοντας παράπονα από την διαιτησία. Τελικό αποτέλεσμα: Ελευθερούπολη-ΓΑΣ Κομοτηνή 90-72

 Σας ευχαριστούμε που μείνατε κοντά μας περίπου για τρεις ώρες, με τις ομάδες της Θράκης να έχουν τρεις ήττες. Ακολουθεί ρεπορτάζ από τα παιχνίδια της Β’ και Γ’ Εθνικής.