Γ’ Εθνική: Με τρία θρακιώτικα ντέρμπι η συνέχεια στο πρωτάθλημα! ΑΕΔ-Ορφέας, Προσκυνητές-Ν. Σιδηροχώρι, Άβατο-Νέστος (15:00, LIVE ThakiSportS)

 

Επιστροφή στην δράση για τις Θρακιώτικες ομάδες στην Γ’ Εθνική με σημαντικά παιχνίδια για την 5η αγωνιστική, στην οποία οι έξι θρακιώτικες ομάδες (αν υπολογίζουμε ως τέτοια και τον Νέστο Χρυσούπολης των πολλών Θρακιωτών) τυγχάνει να παίζουν όλες μεταξύ τους.

Η ΑΕ Διδυμοτείχου που έκλεισε τις μεταγραφές τις στις 30/10 ανακοινώνοντας τον Σάββα Σαμουρίδη  αντιμετωπίζει τον Ορφέα Ξανθης στο ένα από τα δυο αμιγώς θρακιώτικα ντέρμπι της αγωνιστικής , ο οποίος δεν θα έχει στην σύνθεση του για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τον τραυματία Μουμίν ογλού Τουγιάλ.

O Αρης Αβάτου υποδέχεται τον Νέστο Χρυσούπολης στην Φελώνη και θέλει να δώσει συνέχεια μετά την πρώτη του νίκη την προηγούμενη αγωνιστική. Νεο μεταγραφικό απόκτημα για τους γηπεδούχους ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής Οδυσσέας Γεωργιάδης.

Στο άλλο Θρακιώτικο ντέρμπι,[που μπορεί να χαρακτηριστεί και ντέρμπι ουραγών, πέρα από ντέρμπι Δοξών και ντέρμπι της Ροδόπης,  η Δόξα Προσκυνητών θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Νεου Σιδηροχώριου. Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Νίκο Βασιλείου, καθώς ο Κύπριος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κόσμιο, ενώ οι γηπεδούχοι πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον Βασίλη Γιολδάση την εβδομάδα που μας πέρασε.

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου η πρωτοπόρος ομάδα Απόλλων Παραλιμνίου φιλοξενείτε από τον ΑΕΤΟ Ορφανού στο δημοτικό γήπεδο Ελευθερούπολης, στις Σέρρες θα παίξουν η Ελπίδα Σκουτάρεως με την Καβάλα έχοντας και το μυαλό τους στο γήπεδο της Ελευθερούπολης ώστε να εκμεταλλευτούν πιθανή γκέλα του Απόλλωνα. Στο τελευταίο ματς στο γήπεδο του Ξηροπόταμου θα αναμετρηθούν ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής.

Όλοι οι αγώνες των ομάδων της Θράκης θα έχουν απευθείας κάλυψη λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ