Γ’ Εθνική: Ένας Κομοτηναίος «σκότωσε» τον ΓΑΣ Κομοτηνή στην Ελευθερούπολη

 

Την ήττα με 90-72 γνώρισε ο ΓΑΣ Κομοτηνή στην Ελευθερούπολη, η οποία σίγουρα είναι εντός προγράμματος αλλά θα μπορούσε τουλάχιστον να αποφευχθεί με τον εύκολο τρόπο που ήρθε.

Ουσιαστικά η καβαλιώτικη ομάδα, που είχε ως πρώτο σκόρερ έναν… Κομοτηναίο και πρώην παίκτη του ΓΑΣ, τον Μανάκα (φωτο αρχείου από την περίοδο που αγωνιζόταν με την ομάδα της Ροδόπης), κατάφερε από το πρώτο δεκάλεπτο να πάρει διαφορά 19 πόντων.

Το μόνο που έκανε στη συνέχεια ήταν ουσιαστικά να την συντηρήσει μέχρι και να ακουστεί για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας.

Ο ΓΑΣ έκανε μια προσπάθεια κυρίως στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο να ροκανίσει την διαφορά, την έφτασε μάλιστα στους δέκα πόντους με το τέλος της τρίτης περιόδου, αλλά δεν άντεξε να συνεχίσει την αντεπίθεση και στην τελευταία.

Διαιτητές: Λουλουδιάδης-Καρκαλέσης

Δεκάλεπτα: 28-9, 47-34 (ημίχρονο), 69-59, 90-72 (τελικό αποτέλεσμα)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Κ. Παπαδόπουλος- Λογοθέτης): Στυλίδης 15 (3), Γαϊτανίδης, Μασάδης 4, Θεοδωράκος 18 (5), Μανάκας 22, Απαζίδης 4 (1), Ιωάννου 4, Βοϊβατόπουλος 23.

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Σαββίδης, Μπορμπίδης, Σκεμπή 10 (2), Γκουτσίδης 1, Λεχούδης 11 (1), Χατζηδημητρίου 4, Γιωτόπουλος 8 (1), Σιμάκης 21 (1), Παλάσκας 10 (2), Χαλίλ 7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here